Filmski travanj na Novoj TV bit će mjesec koji obiluje akcijom, avanturom, komedijom, ali i filmovima koji će okupiti cijelu obitelj.

 „Južnjački bijes“, „Čarobni Mike XXL“ te „Izgubljeni put“ samo su neki od naslova koje ćemo premijerno moći pratiti na programu Nove TV.

 

Za gledatelje željne akcije tu je uzbudljiv i napet „Južnjački bijes“ s proslavljenim Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi. Ovaj film donosi priču o isprepletenim životima braće Lindel koji su tijekom odrastanja imali samo jedno drugo. Jedan je vlasnik uspješne građevinske tvrtke, dok je drugi mafijaš i sitni kriminalac. Kad jednoga otme nemilosrdni kriminalac te traži otkupninu, drugi se morat će riskirati sve što ima.

U napetom i emotivnom filmu „Vrata tame“ Nicolas Cage traži sina koji je nestao za vrijeme velike parade povodom Noći vještica. Nakon nekog vremena sin mu se počinje ukazivati u drugoj dimenziji, a istražujući pozadinu toga otkrit će nešto nevjerojatno i šokantno.

 

Bez kompromisa“ akcijski je film snimljen prema bestseleru poznatog autora Kena Bruena. Kroz ovaj napeti film ispunjen intrigama Jason Statham u ulozi policajca Branta lovi odmetnutog ubojicu policajaca te se udružuje s narednikom u potrazi za nemilosrdnim kriminalcem. Fantastični Jean-Claude Van Damme vodi nas u akcijom prožet „Dvostruki udar“, film o blizancima koji su razdvojeni nakon šest mjeseci, koji su odgojeni na različitim kontinentima, a 25 godina kasnije napokon se susreću kako bi osvetili ubojstvo svojih roditelja te uzeli ukradeno obiteljsko blago.

Snažnu priču o ljudskoj hrabrosti koja je suočena s titanskim silama prirode donosi „Godzilla“. Nakon što se zastrašujuće biće podigne iz mora kako bi vratilo ravnotežu u prirodi, čovječanstvo postaje naizgled nemoćno.

Josh Duhamel u ulozi surovog sitnog lopova Johna koji bježi od grešne prošlosti našao se u filmu „Izgubljeni put“. Na njegovom putu nađe se tinejdžer bez roditelja koji nevoljko postane sudionikom pustolovine na cesti, što rezultira pljačkom, oružjem i prijevarom. Tada John shvati kako je vrijeme za ostaviti usamljeni i odmetnički način života iza sebe te se suočava s vlastitim demonima.

Čarobni Mike XXL“ prava je filmska poslastica za pripadnice ljepšeg spola. Channing Tatum, Joe Manganiello i Matt Bomer su muškarci koji znaju što rade, a u ovom nastavku spremni su napustiti život stripera- Pripremaju zadnji nastup u kojem će još jednom damama pokazati svoje mišiće, a za njega moraju savladati nove pokrete te se riješiti svoje prošlosti.

Gledatelje očekuje još jedan veliki filmski hit s Channingom Tatumom u glavnoj ulozi. „21 Jump Street“ pokazat će dvojicu neuspješnih policajaca na posebnom zadatku: ubacivanja u srednju školu te otkriti tko učenike opskrbljuje opasnom sintetičkom drogom.

Za one željne smijeha i zabave, tu je urnebesna komedija „Sljedeći petak“. Ice Cube glavno je lice ove smijehom ispunjene priče o čovjeku koji živi s roditeljima, traži posao te se prisjeća svoje slave kada je umirovio lokalnog nasilnika. No, nakon nekoliko godina iza rešetaka, nasilnik bježi te čini sve kako bi se osvetio svom neprijatelju.

Odmor u Las Vegasu“ donosi nam povratak urnebesne obitelji Griswold i njihove nove zanimljive zgode i nezgode koje će nas nasmijati do suza jer ovoga puta spremni su dokazati da se i najbolje osmišljeni planovi mogu raspasti.

Obiteljski vikend“ komedija je koja će čak i najzahtjevnije gledatelje ostaviti bez daha. Ovo je uzbudljiva i dirljiva priča o obvezama roditelja zbog kojih nehotice zanemaruju svoju djecu. Kada dan počne loše, velika je vjerojatnost kako će tako i završiti.

U to se uvjerila i Melissa McCarthy, glavna junakinja hit filma „Tammy“. Razbivši auto, dobivši otkaz u restoranu brze hrane te shvativši kako ju muž vara, pokupila je svoje stvari te shvatila kako za put nema novca. Jedinu opciju ima u svojoj baki Pearl koja ima sve, pa i jedan san – vidjeti slapove Niagare, a put nije ono što je Pearl zamišljala…

Jessica Simpson u filmu „Plavuša“ utjelovila je ljepoticu iz malog mjesta u Oklahomi. Došavši u New York u posjetu svom dugogodišnjem dečku, nije ni slutila kako će ga tamo naći u zagrljaju druge. Veoma povrijeđena i u šoku, odluči ga ostaviti i ponovno pronaći samu sebe. Romantična komedija prikazuje snalaženje djevojke u golemom gradu te njezinu želju za pronalaskom sreće.

Sve što trebaš je ljubav“, a to će pokazati Pierce Brosnan i Trine Dyrholm u istoimenom romantičnom filmu o nevjeri, bolesti, no i drugim prilikama te novom životu. Upoznavši Phillipa, Ida ostavi loš prvi dojam na njega, no zahvaljujući svom teškom životu dobiva drugu priliku te započinje novi život u predivnoj vili.

Nova TV ovoga će travnja podsjetiti svoje gledatelje na filmsko djetinjstvo najuspješnijih blizanki današnjice, Mary-Kate i Ashley Olsen! U uzbudljivom filmu „Ljeto u Rimu“ utjelovljuju sestre Charlie i Leilu koje stižu iz Los Angelesa u Europu u sklopu zapošljavanja mladih. Prve su na redu za otpuštanje zbog svoje loše koncentracije i nezainteresiranosti, no upoznavanjem vlasnika poduzeća cijelo putovanje se počinje kretati u pozitivnom smjeru.

Napunivši „Prvih šesnaest“ glavne junakinje dobivaju vozačke dozvole te se spremaju na prvi izlet automobilom s prijateljima, a destinacija su Zimske olimpijske igre u Salt Lake Cityju. Kako će putovanje proteći gledatelji imaju priliku vidjeti u ovoj zanimljivoj i napetoj komediji poznatih sestara.

Pomičući svoje granice, blizanke su se okušale i u reality showu „Izazov“. Riječ je o showu o skupini mladih koja pred televizijskim kamerama prolazi kroz različite izazove i prepreke, a sve u svrhu dobivajna potrebne školarine. Upadavši putem u svakakve prepreke i zamke, blizanke ovoga puta moraju u FBI-jev program zaštite svjedoka. „Nikome ni riječi“ film je o svjedočenju protiv gangstera na lošem glasu, no kako djevojke imaju urođenu pričljivost, otkrivaju identitet gdje god se skrivale. Sada je jedino mjesto na kojem su sigurne Australija, koja obiluje zgodnim surferima i zabavom prepunom zavjera, romanse i dobre zabave.


 

Ne propustite hit filmske naslove i brojne televizijske premijere ovoga travnja na Novoj TV!




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju