Ne propustite na Novoj TV i Doma TV-u!

Neizostavan dodatak dugim i toplim ljetnim večerima su filmovi koji u domove gledatelja donose razonodu i osvježenje, a upravo će se TV premijere i nagrađivani filmski naslovi koji krase vrhove top ljestvica nizati u kolovozu svakodnevno na Novoj TV i vikendom na Doma TV-u.

TV premijere

Za sve ljubitelje romantičnih drama i komedija na rasporedu Nove TV naći će se TV premijera filma „Vjenčanje na Beverly Hillsu“ u kojoj će gledatelji upoznati pretjerano entuzijastičnu fotografkinju koja za svoju mlađu sestru organizira veliko vjenčanje ne znajući da će se u ulozi kuma pojaviti njezin bivši dečko, a u premijeri romantične drame „Slatka samoća“ nasmijat će ih voditeljica Lacey koja se bavi organizacijom momačke večeri kako bi prikupila novac za spas svoje radio postaje. U još jednoj TV premijeri pod nazivom „Prvo rumenilo“ gledatelje će zabaviti dugogodišnji samci Ben i Alice koji pristaju biti jedan drugome plus jedan na svakom vjenčanju na koje su pozvani kako bi lakše preživjeli ljetnu svadbenu groznicu, a na Doma TV-u premijerno će se emitirati komedija „Bill i Ted spašavaju svijet“ u kojoj glavnu ulogu tumači Keanu Reeves koji se upušta u avanturu putovanja kroz vrijeme kako bi sa svojim kolegom spasio svemir.

Nova TV

Uz TV premijere, kolovoz na Novoj TV bit će ispunjen brojnim klasicima i nekim od najpoznatijih naslova filmske industrije, a jedan od njih je akcijska komedija „Gospodin i gospođa Smith“ u kojoj Angelina Jolie i Brad Pitt uskaču u uloge plaćenih ubojica s lažnim identitetima čiji se putovi isprepliću nakon što oboje dobiju isti zadatak. Brad Pitt u kombinaciji s Liy Tyler i oskarovcem Tommyjem Lee Jonesom na malim će se ekranima pojaviti i u znanstveno-fantastičnom trileru „Ad Astra“ u ulozi astronauta koji odlazi na opasnu misiju kroz neumoljivi solarni sustav kako bi otkrio istinu o svom nestalom ocu i njegovoj kobnoj ekspediciji koja prijeti opstanku planeta.

Dozu napetosti, intrige i neizvjesnosti na male ekrane donijet će triler „Nestala“ koji u režiji Davida Finchera razotkriva tajne modernog braka. U napetoj priči o supruzi koja se ne pojavi na proslavi 5. godišnjice braka u glavnim su ulogama Ben Affleck i Rosamund Pike koji glume savršen bračni par. No, omiljeni supružnici postat će glavna nacionalna vijest kada potraga za nestalom Amy pokaže da je Nick glavni osumnjičenik, a njezin dnevnik otkrije potpuno drugačiju stranu njihovog besprijekornog braka.

Oskarovac Ben Affleck gledatelje će oduševiti i u akcijskom filmu „Računovođa“ u ulozi matematičkog stručnjaka koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja za najopasnije svjetske kriminalne organizacije.

Glumačke legende Joaquin Phoenix i Rober De Niro pojavit će se filmskoj poslastici „Joker“, nastaloj pod redateljskom palicom Todda Phillipsa, u kojoj poremećeni komičar Arthur Fleck kreće silaznom spiralom revolucije i krvavog zločina koja ga dovodi licem u lice s njegovim alter egom: Jokerom. Još jedna filmska poslastica u kolovozu bit će „Vuk s Wall Streeta“ redatelja Martina Scorsesea, u kojemu Leonardo DiCaprio ulazi u lik Jordana Belforta u istinitoj priči o usponu na burzi, životu na visokoj nozi i padu povezanog s kriminalom.

U avanturističkom filmu „Sahara" Matthew McConaughey i Penelope Cruz upustit će se u avanturu života u potrazi za blagom kroz neke od najopasnijih predjela zapadne Afrike, a u znanstveno-fantastičnoj akciji „Elysium“ Matt Damon će gledatelje odvesti u daleku 2154. godinu u kojoj žive dvije skupine ljudi – oni bogati koji borave na svemirskoj postaji Elysium i ostali koji žive na prenapučenoj i uništenoj planeti Zemlji – a samo on može donijeti ravnotežu među njima.

DOMA TV

Za ljubitelje filmova najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV svakog vikenda u kolovozu nastavlja donositi naslove koji se ne propuštaju, kao što je satirična crna drama „Klub boraca“ koja je zbog neobične priče, inovativne montaže slike i zvuka, izvrsne režije te glumačke ekipe koju čine Brad Pitt, Edward Norton i Helena Bonham Carter zavrijedila brojne nagrade, kultni status i nominaciju za Oscara.

Na rasporedu Doma TV-a naći će se i drama Martina Scorsesea „Pokojni“ o kojoj se također govori u superlativima, što ni ne čudi s obzirom na to da glumačku ekipu čine glumci A-liste Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Alec Baldwin, a u producentskoj ulozi okušao se Brad Pitt.
Oskarovski niz na Doma TV-u nastavit će mračna komedija „Birdman“ koja je ovu prestižnu nagradu osvojila u kategorijama za najbolji film, originalni scenarij, najbolju fotografiju i najboljeg redatelja, s pričom o glumcu – slavnom po ulozi ikonskog superheroja – koji se u danima prije postavljanje drame na Brodwayju bori protiv vlastitog ega dok pokušava spasiti obitelj, karijeru i samoga sebe.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju