Na male ekrane donijet će brojne plesne stilove i raskošne koreografije posvećene sedmoj umjetnosti.

Pred nama je još jedna emisija novih plesačkih senzacija. Ove nedjelje film je u glavnoj ulozi na podiju „Plesa sa zvijezdama“. Koji će ples odnijeti Oscara, a tko neće doživjeti sretan završetak? Četvrta emisija uživo tematskog naziva 'filmska večer' na male ekrane donijet će brojne plesne stilove i raskošne koreografije posvećene sedmoj umjetnosti. Plesni parovi u svoje će koreografije pretočiti neka od najpoznatijih kinematografskih djela, stoga nema sumnje da će podijem u nedjelju zavladati prava filmska idila.

Dva plesna para već su napustila natjecanje, a ove nedjelje pridružit će im se još jedan par. U novoj epizodi vidjet ćemo cha cha cha, paso doble, tango, rumbu, slowfox, sambu, jive, dva valcera i dva quickstepa, a koje će filmove i plesne stilove natjecatelji upariti u svojim točkama ostaje za vidjeti.

Zvijezde su na svojim društvenim mrežama dale nagovijestiti koji film će utkati u svoje koreografije. Donosimo vam njihove objave, a vi im u komentarima recite o kojem filmskom djelu se radi.

 

 

 

 

Očekuje nas još jedno spektakularno i glamurozno izdanje showa u kojem će nas zvijezde odvesti u svijet filma i legendarnih glumačkih ostvarenja, a novu epizodu ne propustite pogledati u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju