Očekuje nas filmska večer za pamćenje - jedva čekamo!

Nakon pauze popularni show ''Ples sa zvijezdama'' vraća se na ekrane. Ove nedjelje na repertoaru je četvrta emisija uživo, a ovaj put studijem hit showa Nove TV zavladat će prava filmska čarolija.

''Nedjelja bez 'Plesa sa zvijezdama' i nije neka nedjelja. Iznimno sam sretna da su svi dobro i da su spremni vratit se na plesni podij. Nedostajali su mi kandidati i žiri, a ponajviše moj kolega Mešin tako da se iznimno radujem radnoj nedjelji. Veselju nema kraja, ne samo za mene nego sigurna sam i za naše gledatelje'', izjavila je voditeljica showa Maja Šuput. Igor dodaje: ''Drago mi je da se vraćamo, a vjerujem i da nas se publika zaželjela''.

 

 

U emisiji posvećenoj sedmoj umjetnosti očekuju nas brojni plesni stilovi i raskošne koreografije. Vidjet ćemo tko će plesati cha cha cha, tango, bečki valcer, a koja dva para će zaplesati quickstep. Ove nedjelje osim valcera vidjet ćemo i rumbu, jive, slowfox i paso doble. Jedanaest parova imalo je samo nekoliko dana pripremiti nove plesne točke te će biti uzbudljivo vidjeti tko je ostvario najveći napredak, tko će zadovoljiti visoke kriterije žirija, ali i koji par će Igor, Larisa, Franka i Marko spasiti od eliminacije.

Do sada su dva plesna para napustila show, a nova emisija ''Plesa sa zvijezdama'' nova je prilika plesnim parovima da osvoje žiri i publiku i izbore se za svoj prolazak u daljnje natjecanje.
 

via GIPHY

 

Publika ima ključnu ulogu u ovom natjecanju jer će svom omiljenom paru moći osigurati odlazak u sljedeću emisiju. Osim poziva putem telefona i mobilnih uređaja, glasat će se moći i ove nedjelje putem DNEVNIK.hr aplikacije.

 

@plessazvijezdama.novatv Što mislite… koja je tema ovog tjedna? @ivanjarnec #plessazvijezdama #psz #dance #fyp #doyoudance ♬ On My Mind (Video Audio) - Diplo & SIDEPIECE

 

Očekuje nas još jedna glamurozna i zabavna večer prepuna smijeha i dobre energije, večer koja će spojiti film i sjajnu glazbu, i u kojoj će zvijezde sa svojim plesnim mentorima i partnerima oduševiti kostimima, glamuroznim frizurama i pokretima još jednom zavladati plesnim podijem.

Ne propustite novo spektakularno izdanje hit showa u nedjelju od 20.15 na Novoj TV.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju