Pripremite se za nepresušnu zabavu!

Uz bogatu domaću produkciju i najjači informativni program u zemlji, gledatelji Nove TV u listopadu će uživati i u vrhunskim filmskim naslovima te sjajnim TV premijerama koje su rušile rekorde gledanosti u kinima, ali i osvojile brojne prestižne filmske nagrade.

Jedna od izvanrednih TV premijera u listopadu je film "Kralj Richard", inspiriran istinitom pričom o ocu koji je zauvijek promijenio svijet sporta. Film prati život i karijeru Richarda Williamsa, oca teniskih ikona Venus i Serene. Kroz nevjerojatnu odanost i posvećenost obitelji, Richard Williams postaje trener, uzor i zaštitnik svojih kćeri na putu prema slavi. Pripremite se i za akcijski spektakl u TV premijeri "Odred otpisanih: Nova misija" u kojoj će se najmoćniji zlikovci naći ispred neočekivanog zadatka. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang i Harley Quinn jedina su nada za spas čitavog svijeta.

Nova TV premijerno će emitirati i znanstveno-fantastični filmski hit "Dina" koji donosi priču o Paulu Atreidesu, nadarenom mladiću sa zapisanom sudbinom koju on ne može razumjeti. Kako bi osigurao budućnost svog naroda mora otputovati na najopasniji planet u svemiru. Na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara film je dominirao s čak šest osvojenih nagrada. U premijernom emitiranju filma "Krvoproliće" gledatelji će pratiti misiju ubijenog vojnika Raya Garrisona koji je iznenadno oživljen, ali u život se vraća s nevjerojatnim supermoćima. Nova TV u listopadu premijerno donosi i napeti triler "Putovanje kroz sjećanja". Nick Bannister privatni je istražitelj uma koji plovi primamljivim svijetom prošlosti kada mu život promijeni nova klijentica Mae. Nakon što ona nestane, jednostavan slučaj postat će opsesija kako bi saznao pravu istinu o njoj.

Za ljubitelje komedije, Nova TV pripremila je i dirljivu premijeru filma "Pas". Dvojica bivših vojnih rendžera upareni su protiv svoje volje na putovanju života. Briggs (Channing Tatum) i Lulu (belgijski ovčar) jure niz pacifičku obalu kako bi stigli na važan događaj, a pritom doživljavaju nevjerojatne trenutke. Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj komediji "Zločesti dečki zauvijek" u kojoj će se suočiti s najopasnijim kriminalcima do sada, a njihovo partnerstvo morat će izdržati velike izazove.

U romantičnoj drami "Zavjet ljubavi", snimljenoj prema istinitoj priči, tek vjenčani mladi par suočen je s teškom prometnom nesrećom nakon koje Paige (Rachel McAdams) dugoročno gubi pamćenje, a njezin suprug Leo (Channing Tatum) ponovno je pokušava osvojiti. U filmu "Budi muško" 34-godišnja Nancy slučajno se nađe na tuđem "spoju na slijepo" i pretvara se da je netko drugi. Slijedi kaotična i urnebesna noć koju će teško zaboraviti, sve dok novi partner ne sazna pravu istinu o njoj.

U modernoj priči "Ta luda ljubav", koja nije klasična romantična komedija, Steve Carell u ulozi je Cala Weavera, muškarca srednje dobi čiji se život okreće naglavačke kada sazna da ga supruga (Julianne Moore) vara i želi razvod. Calov se svijet raspada, a onda susreće Jacoba Palmera (Ryan Gosling), samopouzdanog zavodnika koji postaje njegov mentor. Pripremite se i za jedinstvenu avanturu u filmu "Jedi, moli, voli" koji spaja ljubav, iscjeljivanje, i gastronomske užitke. Prolazeći kroz iznenadan razvod, Elizabeth Gilbert (Julia Roberts) odlučuje otputovati i otvoriti svoje srce novim iskustvima, a sasvim iznenadno – i novoj ljubavi.

Nova TV u listopadu ima i dvije TV premijere za one najmlađe gledatelje. LeBron James, svjetski poznati košarkaš, zajedno sa svojim sinom Domom uvučen je u digitalni svijet Warner Brosa u komediji "Space Jam: Nova legenda". On okuplja košarkaški tim najpoznatijih likova iz crtića kako bi pobijedio nadmoćne protivnike, ali i spasio sina. Osim toga, na Novoj TV naći će se i "Tom i Jerry" u kojem omiljeni animirani rivalski dvojac ulazi u stvarni svijet. Jerry se useljava u najbolji hotel New Yorka uoči velikog vjenčanja koje bi moglo biti uništeno novim bitkama upornog mačka i još lukavijeg miša.

 

Uzbudljivo filmsko iskustvo ne propustite na Novoj TV u listopadu!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju