Glazba iz filmskog hita koja će vas oduševiti

Film Zvijezda je rođena (A Star Is Born) osvojio je gledatelje širom svijeta. Radi se o pravom autorskom djelu Bradleyja Coopera – on ga je, naime, napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mlade pjevačice u usponu. Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo.

Vjerojatno najpoznatija pjesma je "Shallow" upravo zbog izvedbe Bradleya Coopera i Lady Gage na dodjeli nagrade Oscar. Izvanredan nastup ispunjen nevjerojatnim emocijama malo je koga ostavio ravnodušnim, posebno zbog glazbenog talenta kojim je Bradley Cooper ostavio publiku u pozitivnom šoku. Naime, do tada su ga svi poznavali kao glumca i redatelja.

Iako najpoznatija, nije zasjenila velik broj ostalih pjesama koje iskustvo gledanja ovog filma čine još ljepšim. Donosimo vam neke od hitova koji će vam zasigurno ostati u uhu i naći se na playlisti i kada napustite svijet Bradleya i Gage u ovom fantastičnom filmu.

1. I'll Never Love Again

 2. Always Remember Us This Way

3. Look What I Found

 4. I Don't Know What Love Is 

5. Is That Alright?

Film "Zvijezda je rođena" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju