U srijedu u večernjem terminu na Novoj TV!

Jedna od najuspješnijih romantičnih komedija svih vremena "Zgodna žena", s Juliom Roberts i Richardom Gereom u glavnim ulogama ove srijede dolazi na ekrane Nove TV. Nevjerojatna je činjenica kako je ove godine ovaj film proslavio čak 30. rođendan, a i dalje se nalazi na listi onih koje uvijek rado volimo ponovno pogledati.

Edward Lewis (Richard Gere) nemilosrdni je i silno bogat biznismen specijaliziran za kupovinu kompanija u poslovnim poteškoćama, koje potom dijeli na manje dijelove i dobro prodaje, ne brinući se za sudbinu zaposlenih. Lewis poslom dolazi u Los Angeles, gdje mu mlada i privlačna ulična prostitutka Vivian Ward (Julia Roberts) pokaže put do Beverly Hillsa. On ju pozove da provede noć s njim u luksuznom hotelu, a sutradan joj predloži da za tri tisuće dolara s njim ostane cijeli poslovni tjedan u Los Angelesu.

Za ovaj će se film mnogi složiti kako je obilježio karijeru Julie Roberts, jer je ona upravo ta koju danas svi znamo i pod nadimkom "zgodna žena", odnosno "Pretty Woman" kako se originalno i zove ovaj film.

Uspješnicu koja je ušla u četvrto desetljeće osvajanja srca gledatelja, "Zgodna žena", ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju