Dogodine puni 100 godina!

U drugom dijelu Vragolastog Dennisa pratimo (ne)zgode koga drugoga nego Dennisa i omiljenog mu susjeda gospodina Wilsona. No, tu je i gospođa Wilson koja se trudi umiriti supruga nakon svake Dennisove nepodopštine (što je često). Glumi ju omiljena TV baka - Betty White.

Zarazna energija i dobro zdravlje još je uvijek služe u 99. godini života. Iza nje su 7 desetljeća karijere, a fotografija je sa samih početaka. U siječnju je rođendan proslavila u karanteni, zdravlje je ipak na prvom mjestu. Nada se da će jubilarni proslaviti u sretnijim okolnostima. Gledajte je u ovom simpatičnom filmu iz 1998. godine.

Foto: Getty Images

Gospodin Wilson (Don Rickles) ima rođendan i pogodite tko se pojavi nepozvan! Dennis (Justin Cooper) i nekoliko njegovih zločestih prijatelja. Nakon što dobije tortu u lice i padne niz stepenice, g. Wilson poželi da Dennis ima nekog drugog starca kojeg bi gnjavio. Njegove su molitve uslišane kad se pojavi Dennisov djed (George Kennedy) i objavi da će se useliti. Opet je sve u najboljem redu, sve dok g. Wilson ne shvati da stari i da je djed u svemu bolji od njega. G. Wilson pokuša biti bolji od djeda kad ode s njima na bazen, ali to mu ne pođe za rukom. Mali Dennis je taj koji razotkrije prevarante kad gospodin i gospođa Wilson (Betty White) odluče prodati kuću. Prevaranti profesor i Sylvester pojave se prerušeni u vodoinstalatere, električare, agente za nekretnine, deratizatore i što sve ne te naprave velike rupe u kući g. Wilsona, a da njegov bankovni račun i ne spominjemo. No Dennis pohita u spas i svi su sretni.

Obiteljsku komediju, „Vragolasti Dennis 2“ ne propustite pogledati u subotu u popodnevnom terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju