Neponovljiv glumac!

Rocky Balboa, John Rambo ili pak John Spartan? Nije ni važno – njegove su legendarne uloge neponovljive i volimo ga gledati u svakoj od njih. Riječ je, naravno, o Sylvesteru Stalloneu.

Rijetki su oni koji ne poznaju njegov lik i djelo, ali njegov je život prepun raznih zanimljivosti koje mnogi ne znaju. Donosimo deset zanimljivosti koje sigurno niste znali o ovoj vječnoj legendi Hollywooda:

  1. Mnogi ga više poznaju kao Rockyja ili Ramba, što njemu svakako ide u prilog jer svoje ime nikako ne voli. Zbog toga se voli predstaviti kao "Sly".
  2. Njegova majka, Jackie Stallone, bila je veliki obožavatelj Jackieja Chana koji je u međuvremenu postao i prijatelj samog Sylvestera.
  3. Rođendan slavi istoga dana kada i predsjednik George W. Bush te njegov kolega-glumac Fred Dryer.
  4. Veliki je obožavatelj bollywoodskih filmova.
  5. Iako je jako volio cigarete, prestao je pušiti kada je, pripremajući se za ulogu legendarnog Rockyja, shvatio da u ringu previše ostaje bez zraka.
  6. Za vrijeme snimanja jednog od njegovih najvećih filmova, "Rockyja", na bankovnom je računu imao svega stotinjak dolara.
  7. Pojavio se i u meksičkom VIP Big Brotheru.
  8. S vlastitim je sinom glumio u nekoliko filmova.
  9. Bio je suvlasnik jednog lanca restorana u Hollywoodu, zajedno s kolegama Bruceom Willisom i Arnoldom Schwarzeneggerom.
  10. Izbačen je iz čak 14 škola zbog svoje asocijalnosti i nasilnog ponašanja do 13. godine.

Film "Ući u trag" s hollywoodskom legendom Sylvesterom Stalloneom ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju