Film "Rampage: Totalni kaos" iz druge perspektive

Davis Okoye (Dwayne Johnson) dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti otkad se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište.

Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoye se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Ne počinje borba samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

Film je snimljen na temelju popularne videoigrice "Rampage: Total destruction". Iako gorila u navedenoj videoigrici ima krzno smeđe boje, kreatori ovog filma odlučili su junakom ovog filma učiniti albino gorilu. Kako navode, željeli su jedinstvenu priču te su tako doskočili kalkulacijama da se radi o plagijatu filma "King Kong".

Neke od izbrisanih scena te najboljih i najzabavnijih trenutaka sa snimanja ovog filmskoga hita mogle bi vas zaintrigirati. Pogledajte:

Film "Rampage: Totalni kaos" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju