I ovaj nastavak urnebesne komedije će vas zasigurno nasmijati!

Program 'Građani pozornici' bit će kruna slave zapovjednika Lassarda (George Gaynes) koji uskoro odlazi u mirovinu. Odlučio je dovesti odabrane dobrovoljce na Akademiju gdje će ih naučiti tehnikama spašavanja života i uočavanja kriminalaca.

Protiv Lassarda i njegove Akademije stali su uštogljeni poručnik Harris (G.W. Bailey) i njegov pomoćnik i ulizica Proctor (Lance Kinsey). Dok je Lassard daleko na godišnjoj međunarodnoj konvenciji šefova policije, Harris preuzima mjesto zapovjednika Akademije.

Zbog neslaganja oko plaće, četvrti nastavak kultne komedije je ujedno i posljednji za Bruce Mahler koji je glumio Facklera. Zbog navedenog, njegov lik je u potpunosti izbrisan iz stripova i crtića koji prate radnju 'Policijske akademije.'

'Policijska akademija 4: Građani pozornici' je zadnji nastavak prije velike stanke legendarnog Mahoneya, kojeg utjelovljuje Steve Guttenberg. Glumac se u urnebesnoj ulozi Mahoneya vratio godinama kasnije, u osmom nastavku 'Policijske akademije'.

Četvrti nastavak kultne komedije je posljednji u kojemu su snimljene scene iz kluba Plava kamenica. Upravo su te scene nasmijale generacije gledatelja. Zanimljivo je kako su scene koje su stavljene u četvrti nastavak 'Policijske akademije' zapravo napisane za njezin treći nastavak, ali na kraju su izrezane iz finalne verzije.

Glumica Sharon Stone je, prije nego je film 'Policijska akademija 4: Građani pozornici' počeo sa snimanjem, prošla kroz srceslamajući razvod. Kasnije je više puta navela kako ju je upravo snimanje četvrtog nastavka komedije izvuklo iz mračnog razdoblja i pomoglo joj da preboli razvod.

Urnebesnu komediju 'Policijska akademija 4: Građani pozornici' ne propustite pogledati u utorak u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju