Ne propustite ovu urnebesnu romantičnu komediju

Ashton Kutcher proslavio se televizijskom serijom "That 70’s Show" koja mu je obilježila karijeru, donijela slavu, novac i titulu holivudskog zavodnika. Mnogo godina kasnije pokazat će se da mu je donijela i ljubav njegovog života.

Mila Kunis imala je 14 godina za vrijeme snimanja serije i njezin prvi poljubac u životu dogodio se upravo s Kutcherom. Nakon snimanja serije Kunis i Kutcher krenuli su svaki svojim putem, gradili su uspješne karijere i punili naslovnice časopisa svojim osobnim životima. Na dodjeli Zlatnog Globusa 2012. ponovno su se povezali i ubrzo shvatili da jedno bez drugog ne mogu te su se i vjenčali 2015.

Možda su roditelji Kunis bili sretni što se ona upravo s Kutcherom pojavila pred njihovim vratima, ali ne možemo isto reći za roditelje Therese Jones

Dok Percy i Marilyn Jones spremaju veliku zabavu povodom 25. obljetnice svog vjenčanja, njihova kći Theresa dovodi kući svog dečka Simona na upoznavanje. Jonesovi, koji su crnci, ne znaju da je dečko njihove kćeri bijelac jer im je Theresa to tajila, bojeći se njihovih predrasuda. Također, Theresa i Simon planiraju obznaniti svoje zaruke, o čemu roditelji ništa ne znaju.

Percy je vrlo kritičan prema Simonu, dok ga Marilyn puno bolje prihvaća. Percy, koji je i inače nepovjerljiv prema bilo kojem kćerinom eventualnom dečku, počinje istraživati Simona i sazna da je mladić nedavno ostao bez posla, a da to nije rekao Theresi... 

 

Urnebesnu romantičnu komediju "Pogodi tko dolazi na večeru" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju