Ne propusite film o maču Excaliburu i njegovom ponosnom vlasniku Charliju Hunnamu u ulozi kralja Arthura.

Uzbudljiv film prepun akcije i fantastike “Kralj Arthur:Legenda o maču“, spin off je poznatog mita o maču Excaliburu koji svi znamo i volimo. Poznati redatelj Guy Ritchie prikazuje poznatu priču Excalibura u filmu na svoj dinamičan i zanimljiv način. U glavnoj ulozi našao se hollywoodski zavodnik Charlie Hunnam.

 

Svi znamo i volimo poznate glumce, ali ponekada ne znamo priču o tome kako su oni zapravo postali slavni. Hunnamova priča počinje kao pravo božično čudo; za Božić, dok je u dućanu pijan kupovao namirnice za slavlje, što mu je božićna tradicija, prišao mu je “tražitelj talenta“ i sa tim pijanim božićnim čudom krenula mu je karijera prema slavi.

Zanimljivo je to da kada su ga pitali što ga je inspiriralo da postane glumac rekao je film Excalibur. Bila je sudbina da je baš on od svih glumaca dobio ulogu Arthura s obzirom da je druga opcija bio Kit Harrington, čije putovanje smo pratili kroz sve sezone Game of Thronesa i svkako mu je bio opasna konkurencija. 

Charlie Hunnam izjavio je da je za ulogu kralja Arthura morao dobiti impresivnu težinu .Težio je skoro 100 kg, što zvuči kao velik broj ali na njemu to definitivno ne izgleda kao da treba smršaviti s obzirom da je to sve čisti mišić! U budućnosti još ne znamo da li će ovaj film dobiti nastavak, ali svakako se nadamo!

Film “Kralj Arthur: Legenda o maču“ ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju