Da život može biti divan i poslije smrti dokazuje nam romantična komedija 'Samo nebo zna'.

Elizabeth Masterson (Reese Witherspoon) je liječnica koja toliko naporno radi da nema vremena gotovo ni za što. Kada joj sestra dogovori spoj na slijepo Elizabeth doživi tešku prometnu nesreću i padne u tromjesečnu komu. Za to vrijeme, u njezin stan za iznajmljivanje useljava arhitekt David Abbott (Mark Ruffalo) koji nakon smrti svoje supruge prekomjerno pije. U stanu ga počinje progoniti njezin duh kojeg samo David može vidjeti i čuti. U početku to pripiše pijanstvu, no ubrzo shvati da je duh stvaran. Elizabeth ne zna tko je ona, tko je njezina obitelj ni što je radila. David joj odluči pomoći u otkrivanju identiteta i tako se polako počinju zaljubljivati...

Jedna od glavnih uloga u filmu pripala je Marku Ruffalou. On je za vrijeme snimanja nekih scena nosio slušalicu u uhu kako bi mu Reese Witherspoon, koja nije bila na setu, diktirala tekst koji on mora govoriti. Tako su, primjerice, snimili scene u kojima David (Mark Ruffalo) prenosi Elizabethine poruke onima koji ju ne mogu vidjeti niti čuti.

Video s vjenčanja kojeg David gleda kada se prvi put susretne s Elizabeth je snimka vjenčanja jednog od asistenata s filmskog seta.

U filmu se pojavljuje i poznata glumica hrvatskih korijena, Ivana Miličević. Ivana je zablistala ulogom u filmu „Panični bijeg“ uz Paula Walkera.

Lijepa Witherspoon koristi se umjetničkim imenom u svijetu glume. Njezino je pravo ime Laura Reese Witherspoon, a Reese je zapravo djevojačko prezime njezine majke.

U cijelom filmu lik Reese Witherspoon pojavljuje se u istoj odjeći - crnom odijelu i crvenoj bluzi.

Jednom je prilikom iz šale Ruffalo skočio kroz prozor na setu nakon neuspješnog snimanja scene. Skočio je na modnu pistu koja je bila odmah ispod prozora, ali je svejedno uplašio ekipu na setu.

 Romantičnu komediju 'Samo nebo zna' ne propustite u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju