Ne propustite u petak na Novoj TV!

Tokom predprodukcije filma „Creed: Legenda je rođena“, najstariji sin Sylvestera Stallonea, Sage Stallone umro je od srčanog udara. Stallone je priznao kako ga je gubitak sina zamalo doveo do mentalnog sloma, ali uz pomoć redatelja Ryana Cooglera koji ga je na kraju uspio uvjeriti da koristi film kao posvetu Sageu, Stallone je nastavio sa snimanjem usredotočujući se posebno na odnos oca i sina koji se pojavljuje u filmu. Na dodjeli Zlatnog globusa Stallone priznaje kako mu je film uvelike pomogao da se nosi sa smrću sina.

Snimanje filma „Creed: Legenda je rođena“ sigurno nije bilo lagano za Sylvestera Stallonea, ali uz odličnu i emotivnu priču koja se u filmu javlja, te potporu ostatka filmskog tima, film je ispao pravo remek-djelo koje će se sigurno gledati generacijama.

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) nikad nije upoznao svog slavnog oca, svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, Apolla Creeda, koji je umro prije njegova rođenja. Ipak, nema sumnje da je boks u njegovoj krvi, stoga se Adonis uputi u Philadelphiju, mjesto legendarne borbe Apolla Creeda sa žilavim skorojevićem Rockyjem Balboom (Sylvester Stallone). Stigavši u grad, Adonis pronađe Rockyja te ga zamoli da mu bude trener. Unatoč njegovu inzistiranju da je zauvijek napustio boks, Rocky u Adonisu vidi snagu i odlučnost koju je poznavao u Apollu – žestokom suparniku koji mu je postao najbliži prijatelj. Nakon što pristane uzeti ga pod svoje, Rocky trenira mladog borca dok se sam bivši prvak bori s protivnikom smrtonosnijim od ikojeg s kojim se suočio u ringu.

Sylvestera Stallonea gledajte u filmu "Creed: Legenda je rođena" u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju