Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače.

U plesnim izazovima zabavne i popularne TV poslastice okušat će se uskoro plesni parovi koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl za pamćenje. Jedan od natjecatelja je i talentirani glumac Filip Vidović. 

Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?
Ples je za mene jedno sretno, neopterećeno mjesto gdje mogu biti potpuno slobodan i razigran, svoj. To je prostor gdje mogu uzeti pauzu od svakodnevice, jer me ples u potpunosti zaokupi i natjera da budem prisutan u trenutku, samo uz partnericu i glazbu.
Koliko god može biti i naporan i frustrirajući (npr. kad ti na treningu nešto nikako ne ide ili ti nije dan), ipak se mozak uspije odmoriti od svih onih drugih stvari, obaveza i misli koje inače ne daju mira.

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)?
Pa s obzirom da plešem salsu, pretpostavljam da mi to najbolje ide za sada. 😅
Kažu mi da imam dobre linije i solidno držanje pa se nadam da ću se dobro snaći u standardnim plesovima. (Iako se to ne bi moglo reći prema našoj prvoj probi gdje od uzbuđenja nisam više znao ni hodati. 😀 )

Kojeg se stila najviše pribojavate?
Rekao bih da me najviše strah quickstepa i jivea.Dosta su brzi, noge moraju biti jako aktivne, puno se skakuće, a moraš to sve raditi u savršenom ritmu. Nadam da ću, dok mi oni dođu na red, imati i malo više kondicije pa da neće biti tako strašno. :)

Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?
Kod mene baš i nema tajni. Haha! Ja bih rekao da sam malo smotan, razigran i naivan, a to je drugima često, iz meni nepoznatih razloga, simpatično. Nadam se da ću bar jednom u životu imati neke koristi od toga što sam još uvijek tako dječački naivan i razigran jer sam do sada zbog toga češće upadao u probleme! Možda mi sada to donese koji glas. Haha!

Očekivanja od showa i plesnog partnera?
Od prve sezone Plesa sa zvijezdama sam želio biti u tom showu! I sada kad sam tu, želim dati svoj maksimum i još više, želim puno učiti i napredovati, pomaknuti svoje granice i uz to se super zabaviti, upoznati neke zanimljive nove ljude i sklopiti nova prijateljstva. Od plesne partnerice očekujem da bude sa mnom stroga i da me posloži do najsitnijih detalja, da me tjera da ponavljam dok ne napravim kako treba. Ali očekujem i da ima strpljenja za moje glupe fore ili još bolje, da ima fore još gluplje od mojih.

Za DNEVNIK.hr otkrio je da mu je djevojka najveća podrška te koji je najvažniji savjet koji je dobio od slavnoga oca.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju