Ne propustite "Ples sa zvijezdama" ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV.

Filip Vidović već je dobro poznat domaćoj javnosti, no rijetki možda znaju da mu je salsa jedan od najdražih hobija. Ove sezone gledat ćemo kako se nosi i s drugim plesnim stilovima u showu „Ples sa zvijezdama“.

„Od prve sezone 'Plesa sa zvijezdama' sam želio biti u tom showu! I sada kad sam tu, želim dati svoj maksimum i još više, želim puno učiti i napredovati, pomaknuti svoje granice i uz to se super zabaviti, upoznati neke zanimljive nove ljude i sklopiti nova prijateljstva. Od plesne partnerice očekujem da bude sa mnom stroga i da me posloži do najsitnijih detalja, da me tjera da ponavljam dok ne napravim kako treba. Ali očekujem i da ima strpljenja za moje glupe fore ili još bolje, da ima fore još gluplje od mojih“.

 

 

Tridesetogodišnji glumac sve je poznatije ime na domaćoj sceni, a već neko vrijeme nosi epitet najatraktivnijeg i najtalentiranijeg glumca svoje generacije. "Pa nisam znao da nosim tu titulu. Lijepo je to čuti i hvala onima koji možda tako misle, ali znam puno svojih kolega kojima bih prije udijelio tu titulu, nego sebi", skroman je bio Filip za DNEVNIK.hr.

Istaknuo je kako mu je ples promijenio život nabolje i da je to za njega jedno sretno i neopterećeno mjesto koje dopušta potpunu slobodu i razigranost. U plesu, kako kaže, može biti svoj. „To je prostor gdje mogu uzeti pauzu od svakodnevice, jer me ples u potpunosti zaokupi i natjera da budem prisutan u trenutku, samo uz partnericu i glazbu. Koliko god može biti i naporan i frustrirajući (npr. kad ti na treningu nešto nikako ne ide ili ti nije dan), ipak se mozak uspije odmoriti od svih onih drugih stvari, obveza i misli koje inače ne daju mira“, objasnio je te dodao da mu zasad najbolje ide salsa s obzirom na to da mu je već neko vrijeme hobi.

 

 

„Rekao bih da me najviše strah quickstepa i jivea. Dosta su brzi, noge moraju biti jako aktivne, puno se skakuće, a moraš to sve raditi u savršenom ritmu. Nadam da ću, dok mi oni dođu na red, imati i malo više kondicije pa da neće biti tako strašno“, komentirao je Vidović.

Glavni adut za prolaz u daljnje natjecanje kaže da mu je to što je malo smotan, razigran i naivan pa je to drugima često simpatično. „Nadam se da ću bar jednom u životu imati neke koristi od toga što sam još uvijek tako dječački naivan i razigran jer sam do sada zbog toga češće upadao u probleme! Možda mi sada to donese koji glas“, veselo je prokomentirao.

Ulogu Sandija u predstavi „Ciganin, ali najljepši“ izdvaja kao najdražu dosad. „Osim što mi je ta uloga bila prekretnica u karijeri i početak odlične suradnje s HNK-om u Zagrebu, posebno mi je draga i zbog toga što sam i sam po mnogočemu sličan Sandiju. Uloga je prekrasno napisana, cijelo djelo je emotivno, slojevito i dirljivo. I najvažnije, suradnja s fantastičnim kolegama, posebice s partnericom Ninom Violić, je učinila moju prvu veliku ulogu stvarno posebnim iskustvom“, naglasio je Filip.

 

@plessazvijezdama.novatv Još malo do nedjelje! Imate već svog favorita? 🤩🥳 #plessazvijezdama #psz @j_make_up @sandipego @pedrosoltz @dome.nica.official @albina.music62 @marko53c !!! #fyp #foryou #foryoupage #dance ♬ Funk it up - Official Sound Studio

 

Ne propustite upoznati plesne parove u prvoj emisiji uživo ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju