U trećoj emisiji Filip Vidović i Paula Jeričević plesali su slowfox.

Filip i Paula ne prestaju oduševljavati svojim nastupima. Prisjetimo se da su u prvoj emisiji osvojili najviše bodova emotivnim bečkim valcerom i popeli se na vrh bodovne ljestvice. Pravim muško-ženskim odmjeravanjem snaga u mambu nastavili su niz te i u drugoj emisiji osvojili najviše bodova. Za zavodnički ples osvojili su 31 bod žirija. Sve je odisalo kubanskom atmosferom te pozitivnim komentarima žirija, a Igor Barberić Filipu je rekao: ''Kako ti ploviš tim plesnim podijem, ti si dragi moj super…''

Ovaj plesni par već je dva puta pomeo plesni podij. Kažu da uopće nisu svjesni da su bili najbolji i da vrijedno nastavljaju s pripremama iz tjedna u tjedan. Iako smo u najavi vidjeli da su imali nekih krivih koraka na probama, to se apsolutno nije moglo vidjeti u večerašnjem nastupu.

Kao mali Filip je često sebe uspoređivao s Petrom Panom. Bio je dijete koje je imao otvorenost i osmijeh koji je zavodio sve ljude s kojima je dolazio u kontakt. Za sebe kaže da je karakterno više sličan tati. 

"Ovo je bio plesni vremeplov. Vratili ste me u vrijeme kad su bili kavaliri, romantika, ma odlično. Mislim da ste vi danas imali četiri od četiri elementa koja mi ovdje ocjenjujemo!", emotivna je bila Larisa Lipovac Navojec.  "Vi ste u nekom svom filmu. Imam dojam da iz nedjelje u nedjelju gledam nastavak tog filma. Samo tako naprijed!", potaknula ih je Franka.

Marko Ciboci napomenuo je Filipa da ima elemenata koje treba popraviti za još bolje držanje i bolji prolazak dalje. Ipak su i od Marka dobili pohvalu - "izgledate kao da jedete podij". Osvojili su 30 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju