Filip i Paula plesali su lyrical.

Budući da se Filip Vidović ozlijedio u emisiji koja je bila posvećena ljubavi, prošloga tjedna nije mogao nastupati. Stoga njegova mentorica Paula Jeričević nije sudjelovala u zamjeni parova, nego je imala priliku nastupiti u revijalnom dijelu uskrsnog specijala uz Gordana Vogleša i plesnu trupu. Ove nedjelje Filip i Paula opet su udružili snage na plesnom podiju i privukli sve poglede.

U zvjezdane devedesete odvela nas je zvijezda koja još vuče ozljedu s nastupa. 

"Filipe neizmjerno mi je drago što si se vratio jer mislim da si zlato koje ovaj showa ne smije izgubiti. Tvoja hrabrost i upornost što večeras uopće plešeš s nama se treba nagraditi. Bravo", pohvalila je Franka Filipov povratak na scenu nakon ozljede.

"Ti si dokaz da stvarno treba stisnuti zube i napraviti sve na jednoj nozi ako je potrebno. Ja znam kako je to u kazalištu, a takav je bio i ovaj ples - show must go on. A ono najvažnije imate - to je taj plesni odnos koji je neprocjenjiv", istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

"Vidi se da si imao bojazan prilikom plesa što je sasvim prirodno nakon ozljede. Pohvalio bih što se vidi da si izašao iz svoje komfor zone ovim plesom večeras", pohvalio ih je Marko Ciboci.

Osvojili su 36 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju