Filip Vidović i Paula Jeričević u prve tri emisije showa „Ples sa zvijezdama“.

Filip i Paula par su koji od početka publiku i žiri svojim nastupima ostavlja bez daha. U prvoj emisiji uživo predstavili su se emotivnim bečkim valcerom i za svoj nastup osvojili 30 bodova žirija što ih je dovelo na prvo mjesto bodovne ljestvice prve emisije. Svojim nastupom rasplakali su Larisu Lipovac Navojec, a ni oni sami nisu mogli suspregnuti suze.

U drugoj emisiji pokazali su nam pravo muško-žensko odmjeravanje snaga kao što to mambo i nalaže. „Ti prodaješ sve, ali moraš skuplje“, dao je Igor Barberić slikovit komentar Filipu kako treba biti još uvjerljiviji u svom nastupu. Larisu Lipovac Navojec su digli na noge pa je čak bila i zaplesala uz njih, a Franka je pohvalila lakoću pokreta dok je Marku Cibociju njihov drugi nastup bio odličan. Zavodničkim plesom osvojili su 31 bod žirija.

Romantičnim slowfoxom vratili su nas u neko drugo vrijeme u trećoj emisiji showa. Već su dva puta prije toga pomeli plesni podij, a i trećim nastupom su nastavili tu tradiciju. „Ovo je bio plesni vremeplov. Vratili ste me u vrijeme kad su bili kavaliri, romantika, ma odlično. Mislim da ste vi danas imali četiri od četiri elementa koja mi ovdje ocjenjujemo!“, emotivna je bila Larisa Lipovac Navojec. „Vi ste u nekom svom filmu. Imam dojam da iz nedjelje u nedjelju gledam nastavak tog filma. Samo tako naprijed!“, potaknula ih je Franka. Marko Ciboci napomenuo je Filipa da ima elemenata koje treba popraviti za još bolje držanje i bolji prolazak dalje. No i od Marka su dobili pohvalu: „izgledate kao da jedete podij“. Osvojili su 30 bodova žirija.

 

Dok očekujemo njihov novi nastup u filmskoj večeri pogledajte video o njihova prva tri nastupa te nam u anketi recite koji vam je najdraži.
 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ne propustite novo izdanje hit showa u nedjelju od 20:15 na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju