Filip i Paula plesali su tango.

Filip Vidović prošle se nedjelje vratio nakon oporavka od ozljede. Uz mentoricu Paulu Jeričević plesao je lyrical i dokazao da nemoguće ne postoji. "Vidi se da si imao bojazan prilikom plesa što je sasvim prirodno nakon ozljede. Pohvalio bih što se vidi da si izašao iz svoje komfor zone ovim plesom večeras", pohvalio ih je Marko Ciboci. Osvojili su 36 bodova žirija.

Par koji je pravi dokaz da show mora ići dalje bez obzira na sve.  

"Stvarno je bilo fenomenalno. Klizili ste, bili ste napeti kad je to trebalo. Sve u svemu odlično", kratka je bila Franka.

"Meni je jednostavno fantastično koliko ste vi predani jedno drugom, a to je jako teško postići. Odrađujete sve do kraja. Dopalo mi se danas sve izvedeno. Potrudio si se biti ozbiljan u svom karakteru. Ovo što vi izvodite su ozbiljne plesne posture i bravo, bravo", istaknula je Larisa Lipovac Navojec te se kratko nadovezao Igor Barberić: "Kad se odvojiš od Paule daj još malo jači stav i osvojit ćeš sve desetke."

"Prvo bih želio pohvaliti koreografiju, jako lijepo i svaka čast. Samim time želim pohvaliti i tebe jer si bio dominantan i konstantan. Vidim da je napredak napravljen i sada samo stisni gas i naprijed dalje", poticajan je bio Marko Ciboci.

Osvojili su 37 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju