U četvrtoj emisiji uživo Filip Vidović i Paula Jeričević plesali su rumbu.

Vratili su nas u neko drugo vrijeme Filip i Paula svojim slowfoxom u prošloj emisiji. Oni su par koji od početka oduševljava i donosi neku drukčiju emociju u svaki ples. „Ovo je bio plesni vremeplov. Vratili ste me u vrijeme kad su bili kavaliri, romantika, ma odlično. Mislim da ste vi danas imali četiri od četiri elementa koja mi ovdje ocjenjujemo!“, emotivna je bila Larisa Lipovac Navojec. „Vi ste u nekom svom filmu. Imam dojam da iz nedjelje u nedjelju gledam nastavak tog filma. Samo tako naprijed!“, potaknula ih je Franka. Osvojili su 30 bodova žirija.

Oni nas opet vraćaju u prošlost, ovoga puta u antičko doba. On je sin trojanskog kralja Paris, a ona Helena, žena kralja Menelaja, koju je oteo Paris.

"Vas voje kad plešete nastane neka neopipljiva magija i mislim da to i gledatelji pred malim ekranima mogu osjetiti. Nedostaje mi samo još taj latino žar", komentirala je Franka. "Filipe kod tebe mi je sve nekako na istom nivou od prve emisije do danas. Mislim da si previše u zoni prirodnosti, želim da se istakneš i da počneš gristi po plesnom podiju", istaknuo je Marko Ciboci, a Larisa Lipovac Navojec se s njim uopće nije složila: "Za mene ste vi savršen par. Svaki put nam doneseš nešto novo. Ja zaboravim da si ti glumac, gledam te kao plesača i za mene ste vi jako skladni", dodala je Larisa.

Osvojili su 32 boda žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju