Riješite anketu.

Tango mora biti jak, oštar i brz, a glumca Filipa Vidovića navikli smo vidjeti opuštenog i totalno nasmijanog. Stoga je za njega tango bio veliki izazov jer je morao skinuti umiljati osmijeh i nabaciti oštrine. Mentorica Paula Jeričević uspjela je iz njega izvući opasnog tipa. Komentari i ocjene žirija pokazuju i koliko su dobro plesali - osvojili su 37 bodova žirija. "Stvarno je bilo fenomenalno. Klizili ste, bili ste napeti kad je to trebalo. Sve u svemu odlično", kratka je bila Franka.

"Meni je jednostavno fantastično koliko ste vi predani jedno drugom, a to je jako teško postići. Odrađujete sve do kraja. Dopalo mi se danas sve izvedeno. Potrudio si se biti ozbiljan u svom karakteru. Ovo što vi izvodite su ozbiljne plesne posture i bravo, bravo", istaknula je Larisa Lipovac Navojec te se kratko nadovezao Igor Barberić: "Kad se odvojiš od Paule daj još malo jači stav i osvojit ćeš sve desetke."

"Prvo bih želio pohvaliti koreografiju, jako lijepo i svaka čast. Samim time želim pohvaliti i tebe jer si bio dominantan i konstantan. Vidim da je napredak napravljen i sada samo stisni gas i naprijed dalje", poticajan je bio Marko Ciboci.

Osim uvježbanih plesnih koraka i ozbiljnog stava Filip je u nedjelju iznenadio i novom frizurom. Navikli smo ga vidjeti puštene kovrčave kose, a ovoga puta pojavio se na plesnom podiju začešljan i oduševio.

U anketi nam recite koje vam je Filipovo izdanje bolje:

Quiz Maker - powered by Riddle

"Ples sa zvijezdama" pratite nedjeljom u 20:15 na Novoj TV. Pratite službenu stranicu showa i prisjetite se svih čarobnih trenutaka.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju