Filip Đorđievski u video intervju nakon eliminacije iz Survivora.

Mali klan u plavom plemenu ovoga je puta prošao bolje, pa se u srazu s Filipom i Norom, David vratio u okrilje tima već nakon prve runde eliminacijske igre, a u drugoj je Nora pobijedila Filipa. „Smatram da sam bio dobar i da sam zaslužio doći do ovdje. Možda nisam sportski bio bolji, ali znao sam da imam druge vještine i vrline. U glavi sam mentalno bio jedan od najčvršćih. Znam da će me pamtiti kao nekoga tko je bio spreman na zezanciju i kad se trebalo nešto snaći, da sam našao način da to napravimo. Neka me pamte kao dobrog prijatelja“, poručio je Filip.

Lijepih uspomena ima mnogo i neće ih nikada zaboraviti, a otkrio je i što mu je bilo najteže za vrijeme Survivora. Pričao je posebnom prijateljstvu koje je stvorio sa Norom te kako mu je bilo u duelu. Saznali smo žali li za nekom odlukom i da može vratiti vrijeme što bi promijenio. Više pogledajte u videu.

U subotu 29.04. na YouTube kanalu Nove TV u 20h pogledajte ekskluzivan intervju sa Filipom! Sada kada su se dojmovi slegnuli pogledajte što ima za reći o svim vrućim temama koje su obilježile Survivor, a svakako ćemo ga pitati da prokomentira što misli kako će se plavci snaći bez njega.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju