Otporan je na vrućine, ne boji se kukaca i ostalih životinja.

Filip je svestrani ekonomist koji se vodi mišlju da imamo samo jedan život kojeg treba iskoristiti u potpunosti. Obožava izlaziti iz zone komfora, veliki je fan sporta i adrenalina, a uporan je do te mjere da će učiniti sve što je potrebno da dođe do zamišljenog cilja. Kao mlađi trenirao je taekwondo, a posljednjih osam godina rekreativno se bavi boksanjem. Osim toga, strastveni je obožavatelj nogometa, tenisa, kartinga, planinarenja i skijanja na vodi, a nisu mu strane ni adrenalinske aktivnosti poput skakanja iz aviona, bungee jumpinga, ziplinea i hodanja na špagi na visini od 50 m.

Preko ljeta obožava plivanje i ronjenje, a jednom je prilikom preplivao 4 km Velebitskog kanala po najvećoj ljetnoj vrućini. Ne motivira ga novčana nagrada, nego želja da dokaže sebi i svima koji su sumnjali u njega da je sposoban i izdržljiv te da može pobijediti. Ne puca pod pritiskom, kompetitivan je, odličan je plivač i tvrdi da su more i sport upisani u njegovom DNK. Brutalno je iskren i garantira da će nova sezona biti još zanimljivija zbog njega. Otporan je na vrućine, ne boji se kukaca i ostalih životinja, a problem mu ne predstavljaju ni nedostatak higijenskih potrepština. Više o Filipu saznajte na portalu showbuzz.hr.

„Hrabro najavljujem da će moj veseli i pozitivan duh uvijek ostati prisutan, bez obzira koliko god bili gladni, izmoreni ili ljuti nakon poraza u igri. Ulazim u show s poštenim namjerama, ne mislim nikome zabijati nož u leđa i kalkulirati jer nisam takav, čist obraz mi je bitniji od pobjede“, najavljuje Filip.

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' 6. ožujka se vraća na male ekrane! Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ovog će proljeća na Novoj TV uživati u novoj sezoni koja garantira veliko uzbuđenje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju