Trinaest parova naporno i predano priprema svoj drugi nastup u showu ''Ples sa zvijezdama''.

Domenica i Alan, Pedro i Valentina, Vlatka i Mateo, Asim i Nika, Filip i Paula, Lucija i Marko, Marko i Gabriela, Jelena i Marko, Bojana i Gordan, Sandi i Helena, Ivana i Ivan, Matija i Helena te Albina i Mario probili su led prvom emisijom i sada još spremniji iščekuju drugu emisiju uživo.

Ove nedjelje očekuje nas prava ''fiesta latina'', što znači da će svi nastupi i cijela večer biti prožeti latino ritmom i tematikom. Po prvi puta ćemo u ''Plesu sa zvijezdama'' vidjeti i nove plesne stilove poput salse, mambe i bachate, a tko će koji ples otplesati saznat ćemo tek u emisiji. Jedan par će zaplesati i bečki valcer na latino tematiku, a o kojem se paru radi i kako će se snaći, saznat ćemo ove nedjelje.

Cijela večer će biti prožeta ritmovima i plesnim stilovima koji odišu strašću, senzualnošću, temperamentom i karakterom, a u drugoj emisiji gledatelji, osim što će uživati u sjajnoj glazbi, plesu i latino atmosferi, imati priliku i glasovima podržati svoje favorite.

Gledatelji Nove TV tako imaju važnu ulogu ove nedjelje jer će svom omiljenom paru moći osigurati odlazak u sljedeću epizodu i daljnje natjecanje. Osim poziva putem telefona i mobilnih uređaja, glasati će moći i putem DNEVNIK.hr aplikacije.

 Marko, Larisa, Franka i Igor  će osim davanja komentara i ocjena tijekom prijenosa uživo, imati i mogućnosti spasiti jedan plesni par od eliminacija. Žiri će pomno pratiti svaki ples te pratiti napredak parova iz emisije u emisiju.

Kostimi puni resa i šljokica, raskošne frizure, kandidati puni brzog ritma, fantastičan latino zvuk i strastvena atmosfera očekuju nas ove nedjelje na plesnom podiju najzabavnijeg plesnog showa.
Tko će po posljednji put obuti plesne cipele i prvi napustiti show ''Ples sa zvijezdama'', saznat ćemo uskoro u još jednom uzbudljivom i veselom zabavnom izdanju hit showa ''Ples sa zvijezdama'' na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju