Donosimo pregled najzanimljivijih trenutaka serije Fazilet i njezine kćeri

Kada je radnja serije "Fazilet i njezine kćeri" na samome vrhuncu, donosimo navažnije trenutke tjedna, a na vama je da odaberete koji je bio najzanimljiviji.

1. Sinan je osmislio još jednu zamku za brata i Hazan
Medijima je poslao fotografije zagrljenog Jagiza i Hazan i sada glumi povrijeđenog brata.2. Neutješna Hazan

Hazanina sve više pati zbog "zavezanih ruku" i velikog osjećaja krivnje, zato utjehu želi pronaći kod majke. 3. Ponovno u zagrljaju
Nakon zagrljaja na aerodromu, ovo je još jedan dirljivi trenutak gdje se Hazan i Jagiz nalaze u ljubavnom zagrljaju u dvorištu Jagizove kuće daleko od sviju.  

4. Sukob ispred vile
Dolazi do neugodne svađe između dvoje braće - Sinana i Jagiza, a svađi svjedoči Hazan. Nakon što joj Jagiz kaže da skine zaručnički prsten, Hazan to ne učini što situaciju dodatno zakomplicira.

5. "Nisam došla šutjeti"
Konačno je došla priznati istinu, i nakon što Jagiz zamalo izgubi strpljenje dogodi se nešto što ponovno odgodi priznavanje istine. 

6. Optužbe u vili 
Nestanak Edžinog djeteta cijelu vilu dovede do ruba. Padaju teške optužbe i riječi, a Jagiz je taj koji pokušava smiriti situaciju. 

 

Izaberite trenutak tjedna!

glasova:

Seriju 'Fazilet i njezine kćeri' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na Nova Plus, prije emitiranja na televiziji.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju