Roberto je pobjednik dvoboja.

Došao je kraj drugog farmerskog tjedna, a samim time i vrijeme za dvoboj. Prije samog dvoboja, Drele je opomenuo farmere da će farmeri za verbalno ili fizičko nasilje morati snositi sankcije.

Mia je upitala farmere kako će izgledat suživot s Franom ako pobijedi u dvoboju. „Nismo razmišljali o tome i ne želimo.“, odgovorila je Edita na što je Anica dodala: „Defnitivno teška osoba i definitivno nije timski igrač.“.



Roberto se odlučio na dvoboj izdržljivosti na cijevi. Cilj dvoboja bio je što duže visiti na cijevi, a da se pritom objema nogama i rukama drže na cijevi. Dok su Frane i Roberto držali na cijevi, Ozren je Frani dobacio: „Ajde Frane pusti se.“.



U dvoboju je pobijedio Roberto te je tako osigurao svoj ostanak na farmi, ali i imunitet idućih sedam dana, odnosno do idućeg dvoboja kada će svoju narukvicu imuniteta preputiti nekome drugome. Farmeri su oduševljeni Robertovom pobjedom, a kao gazdu koji će upravljati farmom idućih sedam dana Frane je odabrao Jasmina.



Frane je spakirao stvari i napustio farmu, a uslijedilo je i tradicionalno sijelo nakon dvoboja. 



Pogledajte kako se Frane oprostio od farmera: 




Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju