Novi trend na digitalnim platformama u novoj sezoni Farme

Nakon što je Nova TV prošle godine osmislila i pokrenula humanitarnu akciju #FelfieHR koji ne samo da je osvojio prestižnu GrandPRix nagradu Udruge odnosa s javnošću, već je postao i virtualni trend, Nova TV u novoj sezoni Farme ide korak dalje.


Riječ je o novoj web aplikaciji koja korisnicima omogućava dijeljenje fotografija, detalja i karakterističnih simbola koji predstavljaju određeno mjesto iz Hrvatske: seosku životinju, poljoprivredni plod ili kulturnu baštinu na koje su ponosni. Pristigle fotografije lociraju se na karti i ilustrativno prikazuju aktivnost ljudi po regijama, a klikom na određenu regiju otvaraju se fotografije koje prikazuju blagodati tih područja. Kroz #FarMapu korisnici će tako imati mogućnost upoznati hrvatska sela, hrvatske farmere i hrvatske proizvode, ali i kreirati virtualnu razglednicu iz određenog dijela Hrvatske i poslati je putem maila, messangera ili društvenih mreža prijateljima.



U aplikaciju je već pristiglo mnoštvo fotografija korisnika ponosnih na svoja mjesta i običaje, a fotografije su podijelili i voditelji Mia i Dušan te Mentor Joža. Kako je to izgledalo, pogledajte u videima na službenom YouTube kanalu Nove TV:

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju