Mentor Joža odveo je Gorana i Tomislava na obližnje imanje kako bi uzeli božićno drvce koje su potom presadili na farmu.

Dok su Tomislav i Goran lopatama iskopavali drvce, ni slutili nisu da će im se iza leđa pojaviti njihovi najmiliji. 'Nakon tri i pol mjeseca da sam vidio ne znam koga a da ga znam, bilo bi mi ajme, a ne da majka poviri iza bora. Šokirao sam se i nisam znao kako reagirati. Stvarno se ovaj osjećaj ne može opisati.' opisao je Goran trenutak u kojem je ugledao svoju majku, a Tomislav je također bio iznenađen kada je ispred njega stao mlađi brat. 'Gotovo, blokada, više ne znam gdje sam! Ovo je prekrasno čudo što se desilo, nije mi bilo ni na kraj pameti!', izjavio je Tomislav.



Zajedno s borom, svi su se ukrcali u traktor Mentora Jože i zaputili se prema farmi, a iznenađenje farmera kada su ih ugledali, bilo je neopisivo. „Ja gledam kroz prozor i ne vjerujem, i sve mi u magli. Izlazim van i vidim brat, ne znam više je li ga vidim ili ne vidim, ne mogu opisati taj osjećaj! Prelijep osjećaj. Bitno mi je samo da je on tu i onda jednostavno zaboraviš na sve.“ kazala je Josipa kojoj je došao brat.



Najemotivniji susret bio je između Gordana i prijateljice Danijele, a nakon prvotnog šoka što ju je ugledao, Gordan je i zaplakao. 'Ne mogu vjerovati da je stigla. Ja bih rekao da mi ne treba ništa više. Kad sam je vidio da tamo sjedi pored Jože, ja sam skoro umro od sreće!', kazao je Gordan i dodao: 'Ja ne mogu sakriti suze kad stvarno osjećam u srcu što je to kad nekoga imaš da ti dođe, da nisi sam.'



Ovoga tjedna održan je posljednji obiteljski sastanak na kojem su se birale sluge. Između Gordana, Damira i Tomislava, farmeri su odlučili da će posljednje sluge u petoj sezoni biti Damir i Tomislav. 'Opet sam sluga, ništa novo. Ja sam znao da će Goran i Josipa mene nominirati, a Tomo i Gordan mogu samo mene', komentirao je Damir, a njegov prijatelj koji je došao na farmu otkrio je i razlog Damirovog trenutnog položaja: 'Damir je donio većinu dobrih odluka, nekoliko bih osobno promijenio kao što je priklanjanje jednom klanu, pa drugome. Tu je pogriješio, jer možda sada ne bi ni bio sluga.'



Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju