Đurđica: ''Pa neću da me napadne kakva šuga''

Osamnaestero natjecatelja stiglo je na farmu te su time i službeno postali farmeri šeste sezone najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj. Nova sezona donosi brojna iznenađenja, a s prvim su se farmeri susreli već prvog dana, i to onim neugodnim.



Dolaskom na farmu, farmeri su ostali zatečeni stanjem u kakvom su je našli. Dočekali su ih razbijeni prozori i namještaj. Šokirali su se kad su vidjeli da po kući u kojoj će spavati šetaju kokoši i koze. Slama je razbacana posvuda, a životinje hodaju po stolu i ostalom namještaju.




Stanje kuće najviše je šokiralo Đurđicu. Protestirala je kako ne želi spavati u kući dok se ne očisti i dezinficira dok joj je gazda Frane pokušavao objasniti da to farmeri moraju sami očistiti.Nema pranja tu ako nema dezinfekcije. Tu nema ništa! Pa neću da me napadne kakva šuga!“, uznemireno je govorila Đurđica. „I moja baka je imala seosko imanje pa je bilo čisto i nisu spavali u svinjcu!“, objašnjavala je Đurđica gazdi Frani.



Zbog nereda na farmi, došlo je i do prvih trzavica. „Nemoj me sad i ti klati!“, iznervirano je odbrusila Štefica gazdi Frani.

Pogledajte kakvo je stanje dočekalo farmere i zbog čega su se Frane i Štefica porječkali:




Što mislite, kakva će biti nova sezona Farme?

glasova:



Hit showa 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju