'Važno se namazati za bore i otići u solarij jer ne voli biti zimi blijed.'

Josipa je prošloga tjedna Damiru zamjerila što im nije pomogao oko izrade poklona za beskućnike koje su potom Goran i Ante nosili u prihvatilište u Kosnicu, a sada joj smeta što Damir previše vremena troši na poklone iskupljenja .



Obzirom da je Damir dobio kritike za svoj nemar, odlučio je popraviti stvar novim poklonima, no Josipu to nije dirnulo: 'Neka se pusti bojanja, bolje neka suđe opere! Non-stop boja!', požalila se Goranu. Iako je Josipu situacija vidno uznemirila, Goran je dodatno zapaprio atmosferu: 'Možda čovjek kad izađe odavde upiše likovnu akademiju.', rekao je Goran smatrajući da je Damir kao stvoren za tu profesiju: 'On je da bude umjetnik. Cijeli je neshvaćen i usporen.“ Josipu Goranove šale nisu oraspoložile nego dodatno uzrujale pa je prokomentirala da joj nije jasno kako se Damir uspijeva snaći u stvarnom životu obzirom na ponašanje koje je, kaže, prezentirao na farmi.



S druge strane, Goran Damiru zamjera što hoda po kući u čizmama, a u jutro ga je napao i zbog uriniranja oko školjke. 'Važno se namazati za bore i otići u solarij jer ne voli biti zimi blijed.', kazao je Goran te zaključio da je Damir u krizi srednjih godina: 'Ne može se on pomiriti s tim. Cijeli je iskompleksiran. Lara je napravila nos, vidiš ga hoće još da popravi sise. Zato on i pravi lutkice, pravi ih po svome guštu', dodao je Goran.



Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju