U večernjim trenucima farmeri su se odlučili zabaviti tako što su organizirali nadmetanje u bećarcima.

Svatko je od farmera izvlačio iz kutije papiriće s imenom jednog farmera kojemu je trebao nešto poručiti bećarcem, a gosti su bili žiri. Prvi je bećarac trebao smisliti Damir, no nije mu baš najbolje išlo ispočetka ,a to mu je najviše zamjerio Goran. „Da bi se smislio bećarac na brzinu, potrebna je inteligencija, brzina razmišljanja, možda da skužiš da se zadnja dva stiha rimuju.“ opravdao se Damir, no na prvi pokušaj Goran mu je dao uputu da pjeva, a ne da nariče. „E moj Tomo, sve si cure potjero sa farme, pa ti sada ganjaš tuđe dame!“ opjevala je Josipa Tomislavu.



Gordan je u svom bećarcu Damira bocnuo za igranje s vunenim lutkicama, a on mu je vratio spomenuvši mu Jasminu i neka se čuva kad se vrati na farmu. „Meni je osobno bilo lakše nekome nešto reći preko bećarca nego direktno i Josipi sam nešto malo rekao.“ komentirao je Damir koji je zajedno s Gordanom imenovan za najbolji bećarski tim od strane žirija. „Goran se uvijek pravi važan i najpametniji, a nije ništa uspio smisliti. Mislim da njemu nije uopće išlo.“ dodao je Damir.



Farmere je posjetio mesar kako bi ocijenio njihovo meso. Obzirom da su farmeri imali komplikacija u samom početku, na kraju su uspjeli dobiti dobar proizvod. Mesar je kazao da trebaju poraditi na dimljenju mesa, ali da su sve ostale preduvjete zadovoljili.



Pošto je Tomo sušio meso prije Gorana, nešto je zeznuo s pušnicom i meso nije bilo dobro i Mentor Joža je bio jako ljut i rekao je da meso preuzme Goran i tek nakon Gorana već je počelo biti kako treba.“ komentirao je Gordan koji je bio najsretniji ugledavši pancetu. „Ja kada sam vidio pancetu, kao da sam vidio kralja! Meni je panceta bolja od pršuta, ja bi za nju dao sve na svijetu!“ poručio je Gordan i omastio brk.
 


Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju