Zajednica donijela odluku.

Sluga i sluškinja u ovome tjednu su Matej i Lucija dobivši najveći broj glasova farmera. Gazdarica Štefica nije željela mijenjati odluku većine pa je ostala pri tome da ovo dvoje farmera budu sluge za vrijeme njezine vladavine.



Čini se kako sluga i sluškinja nisu bili iznenađeni glasovanjem. „Očito fali netko da treba prati suđe i skupljati govna po farmi. Očito fali ta jedna osoba koja će to raditi.“, komentirala je Lucija u ljutnji, dok je Matej kazao: „Znao sam da ću biti na pločici i da ću biti sluga, ali evo za stolom kažem, pošto sam sada sluga i pošto je moj susjed otišao doma, ja se nadam da ću dobiti opet sve šibice.“. Farmeri su se samo nasmijali na njegovu izjavu, a Ozren je dobacio: „Ovaj put ćemo biti oprezniji!“.



Sluškinja Lucija zaključila je kako je Roberto trebao biti ovotjedni sluga. „Puno farmera ga ne voli, baš ga ne podnose, ali ne znam, možda se boje s njim ući u neki konflikt jer znaju da je uporan u svađama i da ne odustaje. Ja nisam takva. Možda jesam mlada i naivna, možda se drugi boje, ali ja za stolom kažem što mi smeta i što ne želim.“, zaključila je.



Na sastanku se Mia osvrnula na riječi mentora Jože da se na farmi ne radi dovoljno. „Ja mislim da bi gospodin Joža nama trebao i neku pohvalu dati i s tom pohvalom će nas malo dignuti i potaknuti.“, kazao je Roberto u obranu svih farmera, a zatim im je Mia rekla da se tu nameće drugo pitanje, a to je da li je njihova odluka da dođu na farmu bila ispravna. Svi prozvani farmeri složili su se da su znali gdje dolaze te da su bili spremni.

Maja i Matea zajedno su okopavale plastenik, kada su se malo zakačile. „Nemoj meni dizati tlak, pa ćeš čuti kako se galami! Nismo skupa čuvale ovce!“, kazala je Matei Maja, a zbog čega su se porječkale, ne propustite pogledati u videu:



Na farmu su došle mljekarice koje su farmerima pokazale kako se radi sir. Prije nego li su počele s obukom, mljekarica je farmerima kratko objasnila kada se i kako muze krava te kada ju treba hraniti.




Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju