Josipa: 'U životu imaš sve kad imaš svoje bližnje i krov na glavom'

Kako siješ tako ćeš i žeti, glasi narodna poslovica, a čini se kako su je sada farmeri osjetili i na vlastitoj koži. Kako nisu dobili zeleni certifikat, trgovci su bili poprilično oštri prema farmerima na Sajmu, a kako se nisu ni potrudili ovoga tjedna raditi na proizvodima - nisu imali što puno ni prodati. Obzirom da su farmeri zaradili samo 33 dukata, kupili su samo najosnovnije.

Farmere je na štandu na Sajmu iznenadio voditelj Dalibor Petko koji je potom s Antom i Damirom otišao u prihvatilište za beskućnike u Kosnicu. Štićenici doma bili su presretni ugledavši farmere, a posebno su se obradovali poklonima koje su im donijeli.

 


'Stvari koje smo napravili, stvarno vidio sam da ljudima to puno znači. Samo mi je žao što nismo još više napravili. Nismo imali ja, Ante i Josipa vremena sami toliko napraviti, ali koliko smo napravili, napravili smo od srca i vidim da male stvari ljudima znače puno', komentirao je Goran.

Kako je prošao odlazak na Sajam i u prihvatilište u Kosnici pogledajte na službenoj stranici Farme. Svoj omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju