Kakve će sve istine isplivati na površinu?

Čini se kako novi i stari farmeri još uvijek nisu pronašli zajednički jezik, a spona između njih je gazda Zoran, koji prema riječima nekolicine farmera, ne obavlja svoju ulogu onako kako bi trebao.



''Ono što mi se kod njega ne sviđa je taj način šefovanja gdje on samo ide od posla do posla, samo gleda što je tko napravio i pokazuje neke stvari, a zapravo nema pojma o čemu priča. Mi imamo oči, znamo popraviti tu grešku'' komentirao je Silvio. S njim se slaže i Juka, koji je s okupljenim starim farmerima komentirao novog gazdu.



''Prince kada je bio gazda, radio je duplo jače, baš da se dokaže. Sanja isto kada je bila gazdarica, bila je dobra gazdarica…a on šeta samo s onom svinjom gore dolje, samo nadzire što drugi rade'' rekao im je Juka koji smatra kako smatra da će gazda Zoran upravo njega odabrati za prvog duelistu: ''Vjerujem da ima razloga osjećat se ugroženo zbog toga što sam čovjek liderskog stava, poštovan od dosta ljudi, pogotovo od stare garde''.



S druge pak strane, Zoran naivno živi u uvjerenju da uživa u povjerenju farmera. ''Volim prepustiti ljudima da se iskažu u onome za što stvarno jesu. Rekao sam im, dat ću vam povjerenje i mislim da im se to sviđa. Osjećam da su me prihvatili i da me poštuju'' kazao je, a kakve će sve istine isplivati na površinu te koga će Zoran odabrati za prvog duelista, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji showa 'Farma More i Maslina''.

Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju