Najviše su se razveselili duhanu i čokoladi.

Prvo rođenje životinje na farmi i to malene ovčice koje su farmeri dobili na čuvanje, a za njih su bili zaduženi Saša i Edita. „Jako sam uzbuđena i sretna jer se to dogodilo meni i Saši u našem toru. Mislim da će farmeri biti ljubomorni jer smo mi prvi dobili prvo maleno na farmi.“, uzbuđeno će Edita koja je ovce prozvala svojim anđelima čuvarima na farmi. „Edita je prva vidjela, ajmo reći da je postala babica. Jako sam sretan zbog nje!“, dodao je Saša.
Nakon što su farmeri dva dana već na kruhu i mlijeku, vidjevši da stiže trgovački putnik, na njihovom licu sreći nije bilo kraja. Osim dukata koje imaju, farmerima je u cilju trgovačkom putniku prodati svoje namirnice, hranidbene proizvode koje su napravili ili bilo koje druge proizvode koji se mogu prodati, no izgleda kako se farmeri ipak nisu pretrgli. Iako im je došao majstor za izradu namještaja, farmeri nisu napravili ništa pa nisu imali ništa ni za prodati.Sada kada farmeri imaju hrane, mogu odahnuti, no najviše su se ipak razveselili tzv. luksuzu, duhanu i čokoladi za nepušače. „Mislim da se 20 dukata koje dajemo za luksuz mogu puno bolje utrošiti.“, komentirala je Anica, a Roberto se našalio: „Ljudi, pušit ćete i piti kavu samo dva dana.“.

Iako su do sada klijenti većinom bili zadovoljni brašnom, farmeri su se ovoga puta suočili sa svojim propustom. Naime, klijentu koji je došao po svoju narudžbu nije se svidjelo ono što su mu farmeri napravili. „Ovo je loše kvalitete. Ovo vam neću uzeti.“, kazao im je klijent, a Roberta je zanimalo u čemu je problem. „Preglatko je i čistoća!“, objasnio im je ukratko. Dok je šef mlina, Jurica šutio, Roberto je pokušao uvjeriti klijenta da su oni napravili sve kako je trebalo, no nije mu to prošlo. „Bio sam malo razočaran kada je rekao za kukuruz da nije dobre čistoće, jer počistili smo ono što je bilo jedno vrijeme prljavština od kamena, ali dobro, klijent zna kakvo brašno hoće.“, komentirao je Jurica.Mentor Joža farmerima je doveo nove životinje – patke, a briga o njima pripala je Luciji i Ozrenu. „Lijepe su. Što se tiče njihove funkcije, ne znam, uljepšat će nam ovu farmu definitivno.“, komentirala je gazdarica Kristina, a Saša je zaključio da su im trebale neke, kako kaže, smiješne životinje koje će razveseliti farmere. Veselje u njima prva je vidjela Lucija: „Patke će sada biti moj ispušni ventil. Neću više hodati po farmi kao kokoš bez glave i plakati, već ću u njima naći utjehu i isplakat se pred njima.“.
Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju