I ovoga tjedna crvena zajednica pokazala se boljom u trženju na Sajmu te su tako Gazda Ante i njegov pomoćnik Goran zaradili 150 dukata, dok su Gazdarica Daniela i pomoćnica na Sajmu, Josipa zaradile 146 dukata.

Farmeri su bili i više nego zadovoljni kupljenim namirnicama, a osobito ih je u jutro razveselio zeleni certifikat od Mentora Jože. Na Sajmu je gospođa Ljiljana iz Zagreba pokazala Gazdama kako se rade licitarska srca što će im biti i zadatak da naprave za sljedeći put.Dok su ovi farmeri bili na Sajmu, na Staroj farmi kovao se plan za svrgavanje Gazdarice Daniele s vlasti. Naime, farmeri su odlučili bojkotirati tjedni zadatak, gradnju kukuruzara kako bi pali tjedni zadatak te bi tako netko napustio farmu i svrgnuo Gazdaricu. 'Meni je žao tog zadatka Domi, mi smo se stvarno potrudili, napravili smo savršeno i sad da mi zbog toga padnemo. Ja ću se žrtvovati za to. A onda slijedi rat, Daniela će biti sljedeća koja će izletjeti van.', kazao je Damir koji se ponudio za izlazak. Iako su ga farmeri molili da ne izlazi s farme te da ostane još jedan tjedan, Damir je ostao ustrajan u svom odlasku, a glavni razlog je njegova Julija, odnosno djevojka Lara.'Osobno smatram da Daniela ne bi više trebala biti Gazdarica. Nekoliko sam ju puta upozoravala da se sve može lijepim riječima riješiti., objasnila je Katica i zaključila: 'Mi ne želimo sabotirati zadatak, mi želimo samo da Daniela otiđe.'

Gazdarica Daniela pak smatra da jako dobro obavlja svoju dužnost te volju farmera vidi kao osoban napad na nju. 'Položili su karte na stol što se meni uopće ne sviđa. Na dan kad sam ušla na farmu ja sam znala tko je osoba a tko nije. Iako sam plava, ja sve vidim!',  izjasnila se.Hoće li farmeri odigrati prema svome planu, ili će se možda i predomisliti, ostaje nam za vidjeti!
 
Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju