Tomislav: „Gospođa me pohvalila, ona je vidjela da sam ja za te stvari, šivanje, tkanje.“

Gazdarica Josipa nije zadovoljna kako teče njezin tjedan vladavine. Kako je rekla, umjesto da joj bude najbolji, ovaj tjedan čini joj se najgori do sada. Mentor Joža posjetio je farmu i iako je zadovoljan kako farmeri obavljaju zadatke, prigovorio im je za međuljudske odnose.  „Znam da smo ludi, ali ajmo se bar uvažavati, nećemo se svađati“, pozvala je Josipa farmere na zajedništvo te je zaključila: „Vidjet će se koliko oni mene poštuju. Ako ne mogu izdržati još ova četiri dana što sam ja Gazdarica, onda je to njihov problem, a ne moj!


Josipi su najviše zasmetale svađe koje su se vodile od ranog jutra. Najprije su zaratili Damir i Tomislav, da bi potom Damir imao okršaj i s Antom. U obje svađe, Gazdarica Josipa se umiješala kako bi smirila strasti i s jedne i s druge strane. Obzirom na osjetljiv odnos koji već ima s Tomislavom, Damir nije bio zadovoljan načinom na koji je Josipa nastojala smiriti svađu.  „Mislim da Gazdarica nije u pravu. Trebala je Tomislava zašpotati, a ne meni Damire , smiri se. Ne mogu se ja smiriti, dok on mene cijelo vrijeme provocira“, zaključio je Damir.

Iako Tomislav i Josipa isto nisu u najboljim odnosima, Tomislav joj je ispričao zašto ga i Gordan smeta. „Ja sam rekao njima, znači ja scenarij pišem a on ga režira i mene gura u rupu. Oni samo protiv vas pričaju, i Gordan ne da je napričao toga protiv vas, nego su to bile uvrede. Ovaj ne zna protiv koga igra, igra sad protiv mene, pa sa mnom protiv vas, pa onda s vama protiv mene i na kraju igra sam protiv sebe!“ kazao je Tomislav.

Ante je mišljenja da Gordan ispada sada žrtva, a da je zapravo za sve sam kriv. „Mislim da nitko ovdje ne može pomoći što se tiče međuljudskih odnosa, svi smo pokušavali, ali ne ide nikako. Ako si bistar u glavi i ako si normalna osoba, bit će sve dobro“,dodao je Ante.

Nakon negativnog početka dana stvari su ipak krenule na bolje dolaskom gospođe koja im je donijela još malo zadataka. Objasnila im je kako se tka na tkalačkom stanu, kako su to prije ljudi radili i što od njih očekuje da naprave do idućeg Sajma.

Oko nje okupili su se Tomislav, Josipa i Ankica, a najzaineresiraniji bio je Tomislav kojeg je gospođa i pohvalila. „Gospođa me pohvalila, ona je vidjela da sam ja za te stvari, šivanje, tkanje“, kazao je Tomislav, dok mu je Ankica našla par zamjerki: „Tomislav je bio zainteresiran, samo što ga brzo pušta volja. Smatram da je ipak to ženski posao, tu treba malo više pažnje i malo više razmišljati što se radi“, dodala je. 

Tomislav je još otkrio kako je inače vičan šivanju te da si uvijek sam zašije čarape kada mu se razderu te je izjavio: „Ja kad izađem van s farme, više neću sam šivati čarape, to će meni moja Barbi, pošto je ona žensko i to je ženski posao!


Kao nagradu za pobjedu na Farmerskoj olimpijadi, Ante, Damir i Gordan dobili su masažu. Posebno je oduševljen bio Damir: „Imao sam stresan tjedan, sluga sam, dobro će mi pasati.“ No, Ante je prvi legao na stol. Kako inače nije ljubitelj masaži, zamolio je Gorana da ostane s njim: „Odlučili smo svi ostati unutra. To je bio moj prijedlog, čisto radi zafrkancije. Ovako je bila malo zaigrana situacija.“

Dok su se on i Goran zabavljali, Damiru je našao par zamjerki: „Falilo mi je što nisu svijetla bila prigušena, da je neka intimnija atmosfera, možda da su neke svjećice i neka lagana muzika sa strane, bilo bi puno bolje.“ Farmeri su bili oduševljeni maserkom i cijelo vrijeme su se zabavljali, da bi ju na kraju Goran zamolio da im ne uzima za zlo, jer kako kaže, svi polude kada im netko novi dođe na farmu. „Mi kad nam netko izvana dođe, mi podivljamo! Podivljamo i kada nam dođu one žene u nošnji!“ kazao je.

Dan prepun svađa ipak je završio u pozitivnom duhu, ostaje nam za vidjeti koliko dugo će to trajati.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju