Pokaži hrabrost, doživi iskušenje života i postani dio najvećeg i najzahtjevnijeg reality showa!

Započele su prijave za novu sezonu popularnog reality showa 'Farma' koja se uskoro vraća na Novu TV.

 

'Farma' i peti put otvara svoja vrata, a produkcija Nove TV poziva sve potencijalne kandidate koji su spremni promijeniti način života i ostaviti sve, da se prijave u najveći i najzahtjevniji reality show. Svi koji su oduvijek maštali o životu na selu daleko od vreve grada, te su spremni prihvatiti izazov, pokazati hrabrost i doživjeti iskušenje života od sada imaju priliku prijaviti se u novu sezonu najgledanijeg reality showa u zemlji.


'Farma' je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2001. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješne tri celebrity inačice showa koji je svaki put zasluženo ponio titulu TV projekta godine dok je i s četvrtom sezonom koju je Nova TV prikazivala 2015.godine ostvarila izniman uspjeh te je 'Farma' još jednom bila proglašena najgledanijim reality showom u Hrvatskoj.

 


Prijave u novu sezonu 'Farme' su započele, a tko će biti dovoljno hrabar upustiti se u ovu jedinstvenu životnu avanturu, saznat ćemo uskoro.


U ovaj vrhunski licencni projekt u produkciji Nove TV imaju se priliku prijaviti sve punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske, a svi potencijalni farmeri više informacija o uvjetima i pravilima prijave te samu online prijavnicu mogu potražiti na službenoj stranici showa novatv.hr/farma
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju