Dan prepun svađa u koje su izabrani prvi sluga i sluškinja...

Čini se kako i sušenje veša može biti dobar razlog za svađu među farmerima. Đurđica se naljutila jer su farmeri njezinu odjeću koja se vani sušila maknuli kako bi napravili mjesta za ostalu koja se treba osušiti. „Odjeća nije suha. To je moja odjeća i ja odlučujem o njoj da li će biti suha ili ne!“, rekla je Đurđica Frani i dodala kako je kuća prljava i da on po tom pitanju ništa ne poduzima. Dok je Đurđica uporno tvrdila da njezina odjeća nije bila suha, Roberto joj je odlučio napraviti štrik na koji će samo ona vješati svoju odjeću. Pogledajte kako je izgledala prepirka između farmera i Đurđe:




Još jedna svađa izbila je između Lucije i Mateja. Oni su se posvađali zbog neprokuhanog mlijeka. „Sto puta sam rekao svima kako se to radi i opet se dogodi greška. Kad se podoji mlijeko uvijek se mora procijediti kroz gazu, a ne ga prvo kuhati.“ Lucija je na to zaboravila, a Matej se iznervirao i uvrijedio ju zbog čega se Lucija opet rasplakala.

Dan prepun svađa dodatno je zakomplicirao odabirsluge i sluškinje. Mia je posjetila farmere kako bi napravili prvi ovogodišnji odabir sluge i sluškinje.



Svatko od farmera na pločicu je napisao ime muške i ženske osobe. Tako su se na pločicama najviše puta našli zapisani Đurđica i Srećko. „Oni se mene možda boje. Ne kao čovjeka nego da im prijeti opasnost u borbi, u duelu.“, rekao je Srećko. Iako je taj odabir mogao promijeniti, gazda Frane je ostao pri tome te su Đurđica i Srećko spakirali svoje stvari i odselili u kućicu za slugu i sluškinju.

Pogledajte zašto je ovaj dan bio prepun svađa te kako je izgledao izbog sluge i sluškinje: 



Mislite li da su Đurđica i Srećko zaslužili biti sluge?

glasova:

Hit showa 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju