Od prvog dana otkad su farmeri došli na farmu, ustanovili su jedno pravilo – kava, duhan i čokolada smatraju se luksuzom.

Stoga, onim farmerima koji ne konzumiraju duhan, na Sajmu se uzima čokolada. Dalia, koja je na farmi nepunih tjedan dana, nije znala za farmersko nepisano pravilo te je pojela kockicu čokolade. 'Čokolada ti je tu kako i tebi duhan. Ti imaš voće. Ne jedeš meso, imaš hrpu voća!', spočitnula joj je Sara, a Dalia se ispričala i rekla da nije znala. 'Sve je u redu. Ciganiš za kocku čokolade! Pojela sam, nisam znala. Ne znam u čemu je problem. Meso ne jedem!', poručila je Dalia.

Unatoč tome što se Dalia ispričala,nastala je svađa između farmera koju je Gazda Ante odlučio okončati. 'Ne razumijem, pokušavam biti što bolji, a vidim da ništa nije u redu. Samo vam je do cigara! Sad ću razbacati sve cigare i nitko neće pušiti!', proderao se Gazda na farmere i bacio sav duhan u polje kukuruza.

'Što je ovo, kakvo je ovo ponašanje? Što sad s duhanom? Ovo ponašanje je stvarno cigansko!', ostala je Dalia zaprepaštena Gazdinim ponašanjem. Goran, koji je nepušač nije se uplitao u svađu, no primijetio je da farmeri pušači često ne poštuju pravilo koje su sami donijeli. 'Nije vrijedno raditi scenu zbog čokolade, ali ima neki princip. Znači, ako se potrošilo na vas 15 dukata za duhan, mogu i ja sebi tri dukata za jednu čokoladu. Prvo su kukali duhan, duhan, vi sebi uzmite čokoladu što ne pušite, mi uzmemo čokoladu, a oni odmah navale na čokoladu prije nego li su zapalili duhan',  zaključio je Goran.

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju