Pedesetosmogodišnji prodavač nekretnina iz Zagreba, Senad Bećirović nakon tri tjedna napustio je Farmu, a u dvoboju snage, kategorija pila - izgubio je od Sare Đunđuš.

'Moja je želja da idem doma. Sari sam predao ovaj dvoboj i to je moj rođendanski poklon Sari.', kazao je Senad nakon dvoboja sretan što će ponovno vidjeti svoju obitelj za koju kaže da mu je na prvom mjestu u životu.

Budući da farmer po izlasku postavlja nekoga za Gazdu iz svoje zajednice, Senad je odlučio promijeniti struju i za Gazdu je postavio svog prijatelja Antu. 'Zahvalio bih se mom Senadu, falit će nam masu, i meni, i zajednici. Ža' nam je šta ide ća', al' eto tako je ispalo.', izjavio je novi Gazda Ante.



Osim glavnog, eliminacijskog dvoboja, održao se i mini dvoboj za borbu želja. Barbara i Daniela natjecale su se u izazovu 'uvijek spreman vatrogasac', a pobijedila je Barbara osvojivši tako domjenak za sve farmere.
Iako je zajednica izgubila jednog svog člana, na farmu je ušlo dvoje novih kandidata – Igor Trajbar te Dalia Domijan, kći Darka Domiijana.

Darko je bio toliko sretan i emotivan što mu je kći ušla u show da od suza nije uspio ništa reći već je samo grlio svoju Daliu. Po završetku dvoboja u Areni, uslijedila je farmerska zabava, a nakon toga – zamjena farmi. Crvena zajednica preselila se na Novu farmu, a zelena na Staru. Što ih sve čeka u idućem tjednu, kako će se dvoje novih farmera uklopiti u ekipu te kako će se farmeri prilagoditi u svojim novim kućama – ne propustite doznati!

 Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju