Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi Farme

 Nerazdvojni dvojac, Saša i Edita, odvojili su se od ostatka farmera kako bi u miru i bez da ih itko ometa porazgovarali o svojim osjećajima. Saša je rekao Editi da je situacija drugačija, odnosno da u vanjskom svijetu nema djevojku da bi bio potpuno drugačija osoba na farmi što se tiče njih dvoje i njihovog odnosa.

Edita mu je potom kazala da ona to ne bi dozvolila, na što joj je Saša odgovorio: „Znam ja da ti to sebi ne bi dozvolila, ali ja bih sam sebi više dozvolio.“ Saša je još dodao kako je uvjeren da bi tada i Edita pokleknula što je demantirala i pozvala se na svog dečka. „Ne bih ga mogla tako povrijediti, nije to zaslužio! Ako bih odlučila nešto, ne bih onda to na takav način. Daleko od toga, ja njega volim, to su osjećaji koji su se stekli u godinu i pol dana, isto kao što ti ne možeš reći da ne voliš ovu svoju“, zaključila je.Dok je Edita bila pažljiva s riječima i govorila u šiframa, Saša je ipak odlučio jasno iskazati svoje osjećaja. „Ja mogu neke stvari sada reći i iza toga ću stajati. Ako pričaš o ljubavi, mislim da ti je sve jasno – ne da me šupilo, omamilo me!“, priznao je.


 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju