Čini se kako je nova ljubav na farmi završila i prije nego li je započela, jer dojmovi nakon strastvene noći Ante i Sare ipak nisu jednaki.

Dok je jutro za Saru započelo prpošno, Ante kao da je ustao na lijevu nogu. „U jednu ruku se moja želja ispunila, a u drugu i ne zato što smo tu na farmi pa je sve javno. Ante je super odličan!“ komentirala je Sara proteklu večer ne mogavši sakriti osmijeh s lica. Za razliku od nje, Antu proždire krivnja do te mjere da se morao povjeriti Jasmini i Daliji.

'Ne znam zašto sam ono napravio sinoć. Brijali smo mi u sobi. Sama mi je došla.', rekao je Jasmini i Daliji koje su čistile jezero. Na pitanje Jasmine sviđa li mu se Sara uopće, Ante joj odgovara: 'U tome je problem. Ne sviđa mi se i to me mori, pa sam trebao nekome reći.'Dalija ga je pokušala uvjeriti da se ne treba loše osjećati jer nema djevojku.'Nisi nekome nanio neko zlo, sramotu ili ne znam što. Ovo što se desilo, desilo se. Mladi ste, slobodni ste i gotovo.', poručila mu je Dalia i kazala kako joj se Sara povjerila da se zaljubila u njega. 'Ona misli da ćete biti u ozbiljnoj vezi vani.', kazala je zabrinuto Dalia, na što joj je Ante odgovorio: 'To me pere jer sam joj dao vjerojatno na taj način lažnu nadu.'

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju