Dok su u čamcu čistile jezero, Sara je odlučila otvoriti dušu Daliji i otkriti joj neke stvari iz svog privatnog života.

Kazala joj je kako je njoj i sestri Lari dosta teško u životu te da ponekad nemaju ništa ni za jesti. 'Imam dosta frendova koji mi stalno posuđuju novac, pa hranu. Prvo mrzim posuđivati novac, to mi je ono najgore i zato se zbog novca razaraju prijateljstva.', povjerila joj se Sara i na pitanje Dalije da li im Larin dečko Damir financijski pomaže, Sara je odgovorila: 'Ne, on je škrt jako, a ima jako veliku plaću. Ona njemu mora plaćati pola apartmana kada idu na more. Ne znam što Lara vidi u njemu. On je jako drag dečko, ali je škrt i nije lijepo odgojen.' Dalia se na tu priču sažalila nad Sarinim životom, a ona je pak zaključila: 'Ja si moram pod hitno naći nekog sponzora!'



Djevojke su se još kratko osvrnule i na svoje farmere zaključivši kako su i svi jako dragi, a Sara je pak od svih izdvojila Antu, za kojeg kaže da je njezin tip. 'Vidiš, ja bi s Antom bila. On je totalno moj tip dečka. A molim lijepo, ja sam šef, ja sam manipulator, ja mogu svakog dobit.' izjavila je, a hoće li uspjeti zavesti Antu, ostaje nam za vidjeti.

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju