Josipa: "Ja Tomislava smatram amaterom, ali ovaj tjedni će odraditi sigurno dobro jer je glumac.“

Trinaesti tjedan je započeo pod Josipinom palicom, a čini se kako će ovoga tjedna farmeri imati pune ruke posla. Na farmu je stigla lutkarica koja im je objasnila što se od njih očekuje ovoga tjedna. Za tjedni zadatak morat će napraviti predstavu, ljubavnu priču koju će ispričati pomoću lutaka.

Osim što će morati izraditi lutke, za zadatak će imati i osmisliti dijaloge. Farmeri su s velikim oduševljenjem dočekali ovaj zadatak, a Gazdarica Josipa uvjerena je kako će ga odraditi besprijekorno. „Tjedni zadatak me izuzetno razveselio jer ima sve to ukomponirano, rad s rukama, crtanje i sve to što meni ide. I da djeci poklonimo za svetog Nikolu dobru predstavu“, kazao je Ante dok se razveselila i Ankica priznavši da će joj ovo biti prvi susret s ovakvom umjetnošću. „Nisam nikad ni bila u kazalištu“, dodala je.

U svoje glumačke sposobnosti uvjeren je Tomislav koji se odmah poistovjetio s jednim likom. „Mislim da bi za mene najbolji lik bio Juraj, radi svadbu, prvo se zaručuje što sam i ja napravio, zaručio se ovdje, pa kad izađem ću raditi svadbu“, izjavio je Tomislav i dodao: „Ima dosta umjetničke duše u meni. Oduvijek mi je bila želja gluma i da postanem glumac.“


Dok su svi farmeri zainteresirano pratili lutkaricu koja im je objašnjavala, Goran se cijelo vrijeme smijao i pronalazio poveznice između likova iz serije i nekih farmera. „Pošto mi tu već imamo jednog glumca koji je već rekao da je on u životu stalno nešto glumio. Samo se nadam da nije puno glumio kao i što je sušio meso jer meso ne valja“, komentirao je Goran.


U kreativnom tjednu farmere je posjetila i gospođa koja im je pokazala kako se izrađuje adventski vijenac. „Dosta je zanimljivo, mogu reći čak i najzanimljiviji zadatak“, kazao je oduševljeno Ante, a Gazdarica Josipa je dodala: „Imamo puno posla, ali mislim da će se sve riješiti


Dok su Ante, Josipa i Ankica učili kako se izrađuje adventski vijenac, Goran je pošao u obilazak s Mentorom Jožom po imanju. Mentor je pohvalio farmere za neke zadatke koje im je dao, zadao im neke nove, ali ih i ukorio za propuste. Naime, kada su stigli do pušnice, Mentor je kazao Goranu da im je zbog propusta u izradi pušnice meso propalo.

Obzirom da je taj zadatak bio u tjednu kada je Tomislav bio Gazda, koji im je govorio kako se pušnica radi i davao smjernice, farmeri su uprli prstom u njega. Čini se kako će farmeri ostati bez sušenog mesa, a hoće li išta od toga uspjeti spasiti, ostaje nam za vidjeti.

Ja Tomislava smatram amaterom, ali ovaj tjedni će odraditi sigurno dobro jer je glumac“, komentirala je Josipa Tomislava, koji već ima plan za ovaj tjedan: „Ja mogu bojkotirati posao, krenuti raditi i ostaviti na pola, a to sad sve ovisi o njima. Kako se oni budu ponašali prema meni tako ću i ja prema njima“, odlučio je Tomislav i dodao: „Ja sam za njih radnik prve klase!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju