Scenarist Tomislav podbacio, glumci farmeri još uvijek neuvježbani?

Prošloga tjedna farmeri su dobili za zadatak osmisliti lutkarsku predstavu koju će igrati pred djecom koja će doći na farmu. Budući da je Tomislav sam sebe prezentirao kao izvrsnog scenarista i izrazio želju da napiše scenarij za predstavu, farmeri su mu to i prepustili.

Međutim, izgleda kako farmeri ipak nisu zadovoljni Tomislavovim umijećem pisanja. „Što se tiče scenarija, mislim da je Tome kiksao, fali dosta stvari, zapleta, objašnjenja. Improvizirat ćemo i nadam se da se nećemo zbuniti i nadam se da djeca neće primijetiti te neke naše greške.“ konstatirao je Ante.


Scenarist Tomislav, s druge strane, pomalo je ljut na farmere, jer smatra kako ovaj zadatak nisu shvatili dovoljno ozbiljno. „Ja i Ante smo se dali najviše u slaganju te scene. Ostali svi zuje okolo, hodaju, ne znaju kud idu. Nije nitko pitao je li treba što donijeti“, kazao je Tomislav i zaključio: „Djelujemo malo neuigrano zato što su ovdje neki dosta neozbiljni i idu na zezanciju, a ne žele prionuti na posao. Ako nešto ne bude kako treba, vjerujte mi, onda ću ja svakome reći što ga ide!


Damir jednako tako smatra da su malo vježbali i strahuje kako će izgledati predstava, dok Gordan tvrdi: „To se nije dobro uigralo, ali mi ćemo dati sve od sebe. Moramo se još uigrati dok djeca dođu, jer tu se ne zna tko pije, a tko plaća! Ne možemo samo vrtjeti lutke!

Goran se pak ne uznemirava previše, jer smatra da i kada bi bilo sve savršeno, uvijek bi nastao neki problem, no kada djeca dođe, kaže, sve će proći kako treba. „Djeca su najžešći kritičari i mislim da mi moramo tada biti jedno da ne vide nekakve naše trzavice i da se vidi toplina nas, da ih dočekamo na što bolji način, jer na kraju krajeva, oni odavde moraju otići sretni“, zaključila je Josipa.


Hoće li farmeri ipak uspjeti dobro uvježbati predstavu i razveseliti djecu, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!
 

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju