Frane je prvi duelist.

Drele je okupio farmere za stolom kako bi odabrali prvog duelista. Prije samog odabira Roberto se osvrnuo na Srećkovo gazdovanje: „Ja sam jako zadovoljan sa Srećkom i njegovim gazdovanje iz razloga toga što dozvoljava da se i naša neka mišljenja kao zajednice uvažavaju.“ .



Dok su farmeri svoje šibice za Franu samo nizali, Frane je negodovao ne susprežući se od ciničnih komentara. Nikome od farmera nije ostao dužan. Svoju šibicu Matej je objasnio: „Ja dajem šibicu Frani samo zato što sam načuo da bih ja mogao ići snjim u dvoboj, pa jedva čekam.“, na što mu je Frane rekao da on bira sebi ravnog.

„Moja odluka je takva da hoću barem dva dana mira bez tenzija i provokacija, ako ne konačan mir od njega.“, rekla je Edita i svoju šibicu dala Frani. „Malo ćeš se načekati.“, odgovorio jo je Frane.



Lucija mu je svoju šibicu dala poručivši mu da se malo grije u šumi. Frani nije dugo trebalo da joj uzvrati: „Grijat ćeš se i ti, nikad se ne zna. Kad te puknem preko ovog stola s ovim šibicama. Nemoj me provocirati, jesam ti rekao? Smiri se, kako te nije stid balavice jedna balava? Nemaš kućni odgoj“. Pogledajte kako je Frane reagirao kada je od većine farmera dobio šibicu:




Pogledajte kako je izgledao sastanak na kojem je Frane postao prvi duelist: 



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju