Gledatelji mogu glasovati za bilo kojeg Farmera kojem želi osigurati imunitet, osim Gazde Farmi koji imunitet dobivaju automatski.

Osigurajte imunitet svom omiljenom farmeru!

U odabiru natjecatelja koji će proći u finale sudjeluju gledatelji SMS glasovanjem omogućenom putem partnera NTH Media d.o.o.

Gledatelji mogu glasovati za bilo kojeg Farmera kojem želi osigurati imunitet, osim Gazde Farmi koji imunitet dobivaju automatski.

Gledatelji svoj glas mogu dati nebrojeno mnogo puta za vrijeme dok je glasovanje otvoreno.

VRIJEME GLASOVANJA

Glasovanje je omogućeno slanjem ključne riječi dodjeljene svakom natjecatelju na broj 666888 po cijeni od 3,72 kn / sms s uključenim PDV-om. Svi gledatelji popularnog reality showa dobit će priliku od trenutka kada se odaberu Gazde obje Farme, početi glasovati za svoje omiljene farmere i tako ih zaštiti od ispadanja iz showa.
Voditelji će tijekom emisije također najaviti gledateljima u kojem trenutku glasovanje počinje.


Glasovat će se sve do četvrtka do 10 sati, a rezultati glasovanja bit će objavljeni petkom u emisiji.

Glasovanje je vremenski ograničeno i važeći glasovi biti će prikupljeni isključivo u gore navedenom periodu. Svi glasovi prikupljeni van navedenog perioda biti će nevažeći.


KAKO GLASOVATI ZA OMILJENE FARMERE
Pošaljite SMS s imenom farmerice/farmera na broj 666888 (Cijena: 3,72 kn/sms PDV uklj.)

Farmeri s najvećim brojem prikupljenih važećih SMS glasova dobivaju imunitet te su na taj način zaštićeni od ispadanja sa Farme u tekućem tjednu. U svakom tjednu bira se dvoje Farmera, svaki sa svoje Zadruge / Farme, koji dobivaju imunitet od strane gledatelja.


Služba za korisnike od 09-17 sati na: 016388161 ili na korisnik@silverlines.info

Pružatelj usluge s posebnom tarifom/Tehnička podrška: NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558, Tel: 01 6388 160

Organizator glasovanja: NOVA TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb, OIB: 75399377119


Ova Pravila objavljena su na TXT Nove TV na stranici 815 i novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju